2777
2789
عنوان

اعتیاد

219 بازدید | 10 پست

شوهرم قبل ازینکه با من ازدواج کنه به تریاک اعتیاد داشته، ترک کرد و هیچ وقت چیزی ازش ندیدم، اما امروز صبح متوجه شدم تو انباری خونمون داره مصرف میکونه، اون موقع بدنم یخ کرد حالم بد شد، ب خودش گفتم اول انکار کرد بعدش قسم خورد بعد این ده سال اولین بار بوده و دیگه سمتش نمیره، میخوام باور کنم اما نمیتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توعمرم دونفر دیدم ترک کنن دیگه سمتش نرن دونفر..................بچه داری اگه داری که ببرش مشاوره کمپ ...

بچه دارم

خودش از صبح چند بار قسم خورده که اولین و اخر بارشه، وقتی قبول نداره چطوری ببرمش کمپ

بچه دارمخودش از صبح چند بار قسم خورده که اولین و اخر بارشه، وقتی قبول نداره چطوری ببرمش کمپ

وای خدایا بر همنشین بد لعنت بر قاچاقچی و مواد فروش تا ابد لعنت الهی به حق خانم فاطمه زهرا زندگیشون آتیش بگیره که زندگیای مردم رو آتیش میزن بخاطر پول......چی بگم خواهر شوهرمنم اعتیاد داشت بعد ۵ سال تلاش کتک خوردن بی پولی دیدم بی فایدس موندن بایه بچه طلاق گرفتم

زمان مهمتر از زبان

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان دیگه میدونه فهمیدم جاشو عوض میکنه

خیلی سخته میشه ملکه ذهنت خودخوری. تلقین استرس داری مبادا الان داره میکشه کجا گذاشته باز دستش رو بشه و...

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر