شوهرم قبل ازینکه با من ازدواج کنه به تریاک اعتیاد داشته، ترک کرد و هیچ وقت چیزی ازش ندیدم، اما امروز صبح متوجه شدم تو انباری خونمون داره مصرف میکونه، اون موقع بدنم یخ کرد حالم بد شد، ب خودش گفتم اول انکار کرد بعدش قسم خورد بعد این ده سال اولین بار بوده و دیگه سمتش نمیره، میخوام باور کنم اما نمیتونم
بچه دارمخودش از صبح چند بار قسم خورده که اولین و اخر بارشه، وقتی قبول نداره چطوری ببرمش کمپ
وای خدایا بر همنشین بد لعنت بر قاچاقچی و مواد فروش تا ابد لعنت الهی به حق خانم فاطمه زهرا زندگیشون آتیش بگیره که زندگیای مردم رو آتیش میزن بخاطر پول......چی بگم خواهر شوهرمنم اعتیاد داشت بعد ۵ سال تلاش کتک خوردن بی پولی دیدم بی فایدس موندن بایه بچه طلاق گرفتم
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
خیلی سخته میشه ملکه ذهنت خودخوری. تلقین استرس داری مبادا الان داره میکشه کجا گذاشته باز دستش رو بشه و...
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر