2789

سعی کن خوب زندگی کنی همین بعدش ترست میره

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حضرت علی میفرماید انچنان زندگی کنید که گویا تا ابد در دنیا خواهید ماند و انچنان زندگی کنید که گویا اخرین لحظه است

آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر

منم یه زمانی خیلی فکر میکردم ، به این نتیجه رسیدم همین الآنو زندگی کنم ، واقعا به اطرافیانم عشق بدم و برای خواسته های که دارم تلاش کنم جوری که شاید واقعا قرارع فردا بمیرم واقعا از لحظه و الانت لذت ببر واقعا به مرگ فکر نکن ، به این فکر کن دنیا آنقدر کوتاهه چرا باید یک روزش رو سر اینکه دور از جون قرارع بمیرم و بعد مرگم چی میشه بگذرونم

بزار یه چیزی بهت بگم اولش خدا نکنه ب این چیزا فکر نکن دوم ما هممون میمیریم اصلا این جسم ما فقط و فقط یه تجربه است و فقط اومدیم تجربه کنیم خطا کنیم اشتباه کنیم و تلاش کنیم تا بتونیم ب خدا نزدیکتر بشیم بعد از مرگ تازه زندگیمون شروع میشه بچه هات خدا نکنه عزیزم اتفاقی بیفته براتون اما بچه هات خدارو دارن ب این چیزا فکر نکن

سه ماهه مریض شدم و افسرده😔

دکتر برو برا استرس

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

منم یه زمانی خیلی فکر میکردم ، به این نتیجه رسیدم همین الآنو زندگی کنم ، واقعا به اطرافیانم عشق بدم ...

خیلی سعی کردم اینجوری فکذ کنم، یه روز هوبم بعد دوباره ذهنم درگیر میشه