2777
2789
بزار یه چیزی بهت بگم اولش خدا نکنه ب این چیزا فکر نکن دوم ما هممون میمیریم اصلا این جسم ما فقط و فقط ...

خدا خودش کمکم کنه واقعا خستم از این فکرا، داغون شدم، الآن سرم گیج میره ترسیدم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خودش کمکم کنه واقعا خستم از این فکرا، داغون شدم، الآن سرم گیج میره ترسیدم😔

یوگا برو معجزه هست روحيیت عوض میشه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم دکتر رفتیدکامل خوب شدید یعنی دیگه مساله ای چیزی باشه به همون حالت ها بر نمیگردید

میدونید من حملات پنیکم داشتم علاوه بر افسردگی ، در کنار روانپزشک سعی کردم خودم رو مشغول کنم با کارایی که واقعا دوست دارم و حالم رو بهتر میکنه و فکرامو مثبت کنم و کتاب های روانشناسی خوندم ، اضطراب خیلی خیلی کم پیش میاد برام مثل یه آدم نرمال ولی پنیکم رفته کلا شکر خدا و افسردگیم برطرف شده واقعا الان احساس خوبی دارم شکر خدا

میدونید من حملات پنیکم داشتم علاوه بر افسردگی ، در کنار روانپزشک سعی کردم خودم رو مشغول کنم با کارای ...

افرین فهمیدی ک خودت باید ب خودت کمک کنی واقعا هم همینه✔️👌

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شماها به چی فکر میکنید که حالتون خوبه؟

هدف گذاری کردم ، یعنی دوست دارم معلم بشم ، هر روز خودم رو به عنوان معلم تصور میکنم ، سعی میکنم قبل اومدن شوهرم به خودم برسم وقتی میاد میوه و یه فیلم با حال و هوای خوب هر شب نگاه میکنیم ، دیدن پدر و مادرم زیاد میرم و زیاد مجازی نمیام نهایت یک ربع میام گوشی و نی نی سایت و میرم ، با دوستم هر از گاهی قرار میذارم ، گاهی غذا رو میبریم بیرون میخوریم و هوامون عوض میشه ، درس میخونم و زمان میگیرم و هر روز که زمان بالاتری خوندم خیلی بیشتر به خودم افتخار میکنم اینا خیلی حالمو خوب کرده ، اگه وقت آزاد بیشتری داشتم حتما باشگاه هم میرفتم و مثلا به وزن کم کردن و اندامم بیشتر افتخار میکردم ، یا اگه بچه ای داشتم شاید یه زمانی رو برای بازی و گوش کردن به حرفهای اون میگذروندم اینجوری هم وقتم میگذشت هم حس خوبی خودم و بچه ام پیدا میکردیم ، یه سرگرمی مادر و بچه ای

هدف گذاری کردم ، یعنی دوست دارم معلم بشم ، هر روز خودم رو به عنوان معلم تصور میکنم ، سعی میکنم قبل ا ...

چقدر عالی، منم تا سه ماه پیش همینطوری بودم ولی وقت این ورم معده و روده رو گرفتم همزمان باهاش افسرده شدم، همش گریه میکردم، درست سرکار نرفتم، دلم واسه ذونموقع که شاد بودم تنگ شده، به پیریم فکر میکردم نه به مرگ 😔