2777
2789
عنوان

میگین ناخون یا ناخن؟ بازم تلفظ:)

8872 بازدید | 60 پست

دوستان شما ناخن رو nakhon تلفظ میکنین

یا nakhun

تعداد رای : 25
نظرسنجی
nakhun ناخون
17
68%
nakhon ناخُن
8
32%
خوشبختی از آن کسی است که دیگران را خوشبخت سازد. "گاتها، هات43، بند1" 

اصلش ناخن هستش

ولى تو تلفظ عاميانه بعضيا ناخون هم ميگن

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تلفظ روزمره و عامیانه رو میگم

بستگى داره

من خودم همون ناخن ميگم

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

من میگم ناخووون 😊

مثلا یه مشکلی براش پیش بیاد میگم : وای ناخووووونم 😣😣

نمیگم : وای ناخُنم 😣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

شماام مثل من چند دفعه يه كلمه تلفظ ميكنيد و بهش فكر ميكنيد يجورى ميشيد يا فقط من اينطوريم؟!:/

شماام مثل من چند دفعه يه كلمه تلفظ ميكنيد و بهش فكر ميكنيد يجورى ميشيد يا فقط من اينطوريم؟!:/

من احساس میکنم کلا اون کلمه رو نمیشناسم و برام غریبه! 

شماام مثل من چند دفعه يه كلمه تلفظ ميكنيد و بهش فكر ميكنيد يجورى ميشيد يا فقط من اينطوريم؟!:/

منم تکرار میکنم و واقعا هم یه طوری میشم 😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ناخن.گزینه درست روهم بگو دوست عزیز.اگه فردا خواستی امنحان بگیری توتلفظا رد نشیم 😀😀😀

هر دوش درسته

ولی تو محاوره nakhun میگن معمولا