2789
عنوان

من یک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5631 بازدید | 112 پست
دیگه کوچک هم نیستی برادر من شوهر من تو سن شما بود پسرم یک سالش بود😂😂

اوخی بابای کوچولو بوده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اوخی بابای کوچولو بوده

سلام بقچه همیشه فک میکنم مثل بقچه گردبانمکی

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط توصیه ای بهت دارم به کسی اینجا درخواست دوستی نفرست مخصوصا خانما در تاپیکای مربوط به مسائ ...

راز ماندگاری شما در نی نی سایت 😁

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
سلام بقچه همیشه فک میکنم مثل بقچه گردبانمکی

لطف داری گلم😄😄

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فقط توصیه ای بهت دارم به کسی اینجا درخواست دوستی نفرست مخصوصا خانما در تاپیکای مربوط به مسائ ...

سلام 

اقای جوانمرد میشه راهنماییم کنید؟

مقداری طلا برای اینده دخترم به عنوان پس انداز کنار گذاشتم 

به نظرتون همینجوری طلا بمونه بهتره یا بفروشم تو بانک توی حساب جوانان بزارم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
سلام  اقای جوانمرد میشه راهنماییم کنید؟ مقداری طلا برای اینده دخترم به عنوان پس انداز کنار گذ ...

سلام،جسارتا سکه بخرید نه طلا

مجال بیرحمانه اندک بود و واقعه سخت نا منتظر

اتفاقا اقایون بیان تایپکای خاله زنکی مادرشوهر خاهر شوهر خوبه که یکم بفهمن ما زنا چی میکشیم رعایت کنن در مورد خانوماشون

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها راستی پسرخاص کجاست خیلی وقته نیستش

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤