2821
2789
عنوان

من یک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5631 بازدید | 112 پست
یه حس خاصی بهم میگه اقای جوانمرد یکی از نی نی یارهاست😁

به منم میگه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
یه حس خاصی بهم میگه اقای جوانمرد یکی از نی نی یارهاست😁

انقد پرو بال نده بهش همین قدر بسشه😁

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه چی در کشور بستگی داره به قیمت ارز اگه قیمت ارز افزایش پیدا کنه قیمت همه اجناس افزایش پیدا می ...

از این که  وقت گذاشتین و با احترام به سؤالاتم جواب دادین سپاسگزارم🙏🙏🙏🙏🌹🐇

کتاب و اب هر دو در بحران هستند، یکی از کم مصرفی دیگری از پر مصرفی

اخه همیشه هستن. 

تازههههه الان من موندم پست خودشونو چطور پاک کردن. من یکم ک از نظراتم میگذره نمیشه پاک کنم. مخصوصا اینکه یکی هم ریپلای کرده باشه پستمو. عمرا دیگ پاک شه😤

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

سلام اقا امیر..خیلی خوش اومدی ولی لطفا توی تاپیکایی  که زنونه هست و مناسب شما اقایون نیست نیاید..یا حداقل اگر میاید پست نزارید خواهش میکنم..اگر این دومورد رو رعایت کنید هیچکس مشکلی با ورودتون به نی نی سایتو نداره

شعور خود را حفظ کنیم..هرگاه به جای دیگران زندگی کردیم و شرایط آنها را داشتیم قضاوت کنیم..به هر حال بانو..یکبار هم که شده جلوی زبانت را بگیر..هیچ نمیشود ، فقط دلی نمیشکند..
اخه همیشه هستن.  تازههههه الان من موندم پست خودشونو چطور پاک کردن. من یکم ک از نظراتم میگذره ن ...

فقط هم جایی که لازمه هستن

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
فقط هم جایی که لازمه هستن

پس نتیجه میگیریم که...

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
که...

که۰۰۰همه باهم بگن

همچنین اینجا به سوالاتی که اینجا چیکار میکنی یا فازت چیه اومدی اینجا جواب نده.بعضی از همینها که این ...

هدف بعضی اقایون چیه اخه که با پروفایل زنونه میان😞 اما در کل احسنت به شما چه توصیه های خوبی میکنید بهش. یکسری چیزا واسه منم روشن شد

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
من در این سایت هیچی نیستم جز یه کاربر آقا با محدودیتهایی که برای کاربران آقا هست

چه قد گیر میدن بهت تازگیا 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .