2821
2789
عنوان

من یک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5631 بازدید | 112 پست

سلام خوش اومدی تازه وارد.آخیش بالاخره من قدیمی شدم😆😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام زودتر بخرید بهتره به نظرم متاسفانه روز به روز وضع بدتر خواهد شد چون قراره تحریمها تا 6 ...

به نظر شما با این  بی پولی و درآمد کم مردم و کمبود تقاضا باز قیمت مسکن بالا میره؟؟

کتاب و اب هر دو در بحران هستند، یکی از کم مصرفی دیگری از پر مصرفی

آقا امیر ببخشید که وسط تاپیک شما سؤال پرسیدم 

🙏🙏🐇

امیدوارم جامعه ما بتونه زن و مرد رو در کنار هم بدون حاشیه قبول کنه 🙏🙏

اگه ما اینجا بتونیم با هم کنار بیاییم ،کم کم تو استادیوم هم میتونیم، مهمونی های مختلط هم میتونیم، بدون در نظر گرفتن نوع جنسیتمون فقط به عنوان دو انسان در کنار هم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🐇💝

کتاب و اب هر دو در بحران هستند، یکی از کم مصرفی دیگری از پر مصرفی

البته اینم بگم از اقای شاهد که از کاربرای نی نی سایت هستن تجلیل شد تو تولد نی نی سایت. البته من ایشونو نمیشناسم. ولی خب یجوری با  این کار حق انتقاد از خانمها گرفته شد😉😂😂😂

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

یه حس خاصی بهم میگه اقای جوانمرد یکی از نی نی یارهاست😁

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
بچها امیر امیر بچها

توروحت کلی خندیدم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
اینجا معمولا از مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری غیبت میکنن. نمیدونم به کار اقایون میاد یا نه😆

آااااااای دلم😂😂😂😆😆😆غیبت خوب اومدی😂😂😂احتمالا آقایون میخوان ریشه ای کنار بیان با این که خانوما نمییییتونن مادراشونو تحمل کنن😁😁😁😁میخوان خودشونو آماده کنن.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

واقعیتش من خودم واسه راحت خوندن جمله هام هر جا ب کسره نیاز باشه ه میذارم!

اشتباه میکنی عزیزم

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

آااااااای دلم😂😂😂😆😆😆غیبت خوب اومدی😂😂😂احتمالا آقایون میخوان ریشه ای کنار بیان با این که خانوم ...

دشمن تا عمق اطلاعاتمون نفوذ کرده😂

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
خوش اومدی اقاامیر.امیدوارم تجربیات اینجابدردزندگی ایندت بخوره

ممنون خواهره عزیزم

من یک پسرم با ارزوهای دست یافتنی.کاری به خانوم ها ندارم و احترام میذارمشون البت در قبال احترامی که ببینم.