2789
عنوان

من یک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5631 بازدید | 112 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوش اومدی کوچولو ایشالا هر چی حرفای خاله زنکیه قشنگ یاد بگیری . 

حخخخخخخخخخ

ن ایشالا بفهمه چه کارایی بده و یه خانم بدش میاد تجربه شه براش خانمشو خوشبخت کنه

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

😏

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
حخخخخخخخخخ ن ایشالا بفهمه چه کارایی بده و یه خانم بدش میاد تجربه شه براش خانمشو خوشبخت کنه

بنظر من که با اومدنش به اینجا به حرفای زنانه عادت میکنه و تو ازدواج حتما به مشکل بر میخوره اینجا یه عالمه خانم هست و آقایون کمی هستن و اینکه اومده اینجا نمیخوام بگم چرا ولی از نظر من کار خیلی اشتباهیه به شخصه اگه شوهرم یا برادرام این کارو بکنن واقعا ازشون چندشم میشه

خداجونم،مرسی که هستی
اتفاقا اقایون بیان تایپکای خاله زنکی مادرشوهر خاهر شوهر خوبه که یکم بفهمن ما زنا چی میکشیم رعایت کنن ...

الان این تاپیک واسه چی بود؟ 

کاشکی اين روزها تموم بشه 
پسر خاص 26 بهمن ماه کاربریشون بسته شده نی نی یار هم نگفت به چه دلیل.فقط گفت خلاف قوانین سایت عمل ...

شما هم اصلا چغلی نکردید الان ک بیاید بگید پسر خاص  خلاف قوانین عمل کرده

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
پسر خاص 26 بهمن ماه کاربریشون بسته شده نی نی یار هم نگفت به چه دلیل.فقط گفت خلاف قوانین سایت عمل ...

عه

مرسی که جواب دادین 🙏🙏

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
الان این تاپیک واسه چی بود؟ 

معرفی🤣🤣

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منم فکر می کنم آقای جوانمرد یکی از نی نی یارهاست

انقدر منطقی و خوب جواب میده😂😂😂😂

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

تاپیک خوبیه، بالآخره یک جا خانم ها و آقایان بدون درگیری و تعریف و تمجید بیجا کمی تبادل نظر کردن

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......