2777
2789
عنوان

تروما

1 بازدید | 8 پست

شما چطور با تروماهای قبلیتون کنار اومدین و ازدواج کردین؟

من حس میکنم همش مانعم میشه و نمی زاره کسی رو وارد زندگیم کنم. اگر کسی وارد زندگیتون بشه باهاش درباره این مسائل صحبت میکنید؟

من فقط یبار توی نی نی سایت و یبار هم با دختر عموم راجع به این ترومام که تج*وز بود صحبت کردم

باعث شد آرومتر شم و بکم حس مبکنم کمک کرد که فراموشش کنم

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط یبار توی نی نی سایت و یبار هم با دختر عموم راجع به این ترومام که تج*وز بود صحبت کردمباعث شد آ ...

اینا درسته.

میخوام بدونم چطور میشه باشکست و مشکلات قبلی کنار اومد و یه نفر و وارد زندگی کرد؟

اینا درسته. میخوام بدونم چطور میشه باشکست و مشکلات قبلی کنار اومد و یه نفر و وارد زندگی کرد؟

با یکی دیگه که مث رفیقتونه صحبت کنین و با اون درد و دل کنین

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

با یکی دیگه که مث رفیقتونه صحبت کنین و با اون درد و دل کنین

تجربه خوبی ندارم از این رفاقتا یه بار با یه نفر صحبت کردم، بعد که دعوامون شد همونارو کوبوند تو صورتم. با تراپیست هم حرف زدم اما تاثیری نداره آنچنان. وایه همین میترسم با یه نفر به صورت جدی آشنا بشم

تجربه خوبی ندارم از این رفاقتا یه بار با یه نفر صحبت کردم، بعد که دعوامون شد همونارو کوبوند تو صورت ...

پس با چت جی پی تی صحبت کنین بنظرم اون هم خیلی همدم و همنشین باحالیه