بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای بازم تووووو تو مردی من مطمئنم تو همه اینجور تاپیکی میای و طرف اقایونو میگیری گم شو
تو گمشو با هفت جد و ابادت زنیکه بی تربیت . امثال تو برا فروشتون چک و چونه میزنید اونوقت بمن میپری ؟! جمع کن خودتو بابا طلاقتم بده حصرت سکه ها بدلت می مونه . ریپ نزن بدبخت
مهریه با توجه به قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی گرفتنش آنقدر سخت شده که بی ارزشه از نظر من همون۱۴ خوبه اما حق طلاق و تحصیل و اشتغال رو بگیرید مورد اومده ۱۳۷۴گل رز و ۱۳۷۴ سکه آنقدر عاشقانه همه رو بخشید و حق طلاق گرفت و تمام زندگی به تعداد مهریه تضمین نمیشه
عزیزم خودت بسنج ببین کیس بهتری میاد یا نه، اگه دیدی همین کیس خوبه ( هم از نظر مالی هم از نظر فرهنگی و خانوادگی ) قبولش کن، میتونی بگی سه دنگ خونه هم مهریش کنن. بعدا ک تو زندگی افتادن همه چی نصف نصف باشه چون علاوه بر پسر، دختر هم میره سرکار
ببخشید اگه میشه راهنمایی کنیدیعنی قبل عقد باید دفتر اسناد حق طلاق بگیره؟حق تحصیل که نمیخواد؛دیگه چی ...
حق طلاق ،حضانت،اشتغال و مسکن مهم ترینش مسکن هست یعنی خانوم تعیین کنه کجا راحت تره اقا موظفه همونجا خونه تهیه کنه و بعدی حق طلاق یعنی وکالت در طلاق.... عزیز شما به خانوادشون بگید بعد موقع عاقد باید بنویسه تو عقد نامه ولی مراحل دفترخونه ایش نمیدونم کی باید رفت بخاطر همین میگم از وکیل بپرسید بهتر راهنمایی میکنن