2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای بازم تووووو تو مردی من مطمئنم تو همه اینجور تاپیکی میای و طرف اقایونو میگیری گم شو

تو گمشو با هفت جد و ابادت زنیکه بی تربیت . امثال تو برا فروشتون چک و چونه میزنید اونوقت بمن میپری ؟! جمع کن خودتو بابا طلاقتم بده حصرت سکه ها بدلت می مونه . ریپ نزن بدبخت

اونا مهریه ندارن دیگه و چک و چونه برا تعداد سکه نمیزنن !

درضمن اونا ارث و دیه برابر دارن و تو فرهنگشون ازادی کامل جنسی دارن

فقط یه زن ایرانی ستم دیده ست که با این شرایط بازم حاضر به ازدواج با مرد ایرانی میشه

[QUOTE=411156397]عزیز ۱۴ سکه مهریه بدون هیچ حقی خودت نمیترسی؟؟؟ من مهریه ام ۱۱۴ تا بود اصلا به حق طلاقو اینا فک نمیکر ...[/QUOTE

خوب من هم میترسم دیگه

طرف مهریه اش یک سکه بوده ! بعد چند ماه جدا شدند

پسره هم غریبه هست درست نمیشناسم

مهریه با توجه به قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی گرفتنش آنقدر سخت شده که بی ارزشه از نظر من همون۱۴ خوبه اما حق طلاق و تحصیل و اشتغال رو بگیرید مورد اومده ۱۳۷۴گل رز و ۱۳۷۴ سکه آنقدر عاشقانه همه رو بخشید و حق طلاق گرفت و تمام زندگی به تعداد مهریه تضمین نمیشه

تو گمشو با هفت جد و ابادت زنیکه بی تربیت . امثال تو برا فروشتون چک و چونه میزنید اونوقت بمن میپری ؟! ...

من مهرم خونس و سکه ای مهر نکردم که بخواد حسرت بمونه یا نه حق طلاق هم گرفتم تو برو به فکر خودت باش بدبخت عقده ای

هیچکس اینجوری مفت و مجانی دختر شوهر نمیده این دور و زمونه

از هر وکیلی وقت مشاوره بگیری فوقش بشه چهارصد میری سوالاتو میپرسی میگه مراحلو

اون ک بله درسته من خودم سوالاتی داشتم رفتم از وکیل پرسیدم ولی گفتی وکیل خانوادگی گفتم چقد باکلاسید ☺️

اون ک بله درسته من خودم سوالاتی داشتم رفتم از وکیل پرسیدم ولی گفتی وکیل خانوادگی گفتم چقد باکلاسید ☺ ...

نه گلم گفتم وکیل خانواده که درمورد مسائل مربوط به ازدواج و طلاق و نفقه و مهریه مشاوره میده😁

عزیز ۱۴ سکه مهریه بدون هیچ حقی خودت نمیترسی؟؟؟ من مهریه ام ۱۱۴ تا بود اصلا به حق طلاقو اینا فک نمیکر ...

ببخشید اگه میشه راهنمایی کنید

یعنی قبل عقد باید دفتر اسناد حق طلاق بگیره؟

حق تحصیل که نمیخواد؛

دیگه چی ثبت کنه؟

نمیدونم شهر ما نگاه بدی دارند به مهریه کم

عزیزم خودت بسنج ببین کیس بهتری میاد یا نه، اگه دیدی همین کیس خوبه ( هم از نظر مالی هم از نظر فرهنگی و خانوادگی ) قبولش کن، میتونی بگی سه دنگ خونه هم مهریش کنن. بعدا ک تو زندگی افتادن همه چی نصف نصف باشه چون علاوه بر پسر، دختر هم میره سرکار

ببخشید اگه میشه راهنمایی کنیدیعنی قبل عقد باید دفتر اسناد حق طلاق بگیره؟حق تحصیل که نمیخواد؛دیگه چی ...

حق طلاق ،حضانت،اشتغال و مسکن مهم ترینش مسکن هست یعنی خانوم تعیین کنه کجا راحت تره اقا موظفه همونجا خونه تهیه کنه و بعدی حق طلاق یعنی وکالت در طلاق.... عزیز شما به خانوادشون بگید بعد موقع عاقد باید بنویسه تو عقد نامه ولی مراحل دفترخونه ایش نمیدونم کی باید رفت بخاطر همین میگم از وکیل بپرسید بهتر راهنمایی میکنن