2777
2789
عنوان

کندن مو

64 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها سوالی می خوام ازتون بپرسم و امیدوارم که درکم کنید

من چند سال پیش اتفاقی برام افتاد که از اون تایم به بعد من شروع به کندن موهام از ریشه کردم . قبلش موهای بسیار پرپشت و بلند و زیبایی داشتم و خواهرم و بقیه بهم حسادت می کردن اما نا خودآگاه شروع به کندن موهام کردم و بگم که اون اتفاق اصلا ربطی به مسائل روانی و این چیزا نداشت اما من تقریبا ۴ ساله که این عادت رو دارم و می خوام ترکش کنم . به نظرتون اگه مراقبت و روتین مو انجام بدم و همچنین از روغن کرچک استفاده کنم آیا به حالت اول که پرپشت و خوب بودن بر می گردن ؟ لطفا روحیه و امید واهی بهم ندید و راستشو بگید آیا کسی رو میشناسید که همچین تجربه ای داشته؟ و اینکه اگه دوست داشتید این اتفاقی که واسم افتاد رو بخونید ( یه تجربه و درس عبرتی از اون اتفاقی که گفتم برام شد که هیچوقت چیز های زیبا و گرانبها و حتی روابطتون رو توی چشم مردم قرار ندید نمی دونم شاید خیلیاتون به چشم زخم اعتقاد نداشته باشید منم همینطور اما خیلی زیاد به انرژی های منفی افکار و حسادت دیگران اعتقاد دارم که روی زندگی و روانتون تاثیر داره من حدود ۴ سال پیش همونطور که گفتم موهای بسیار بلند و پر و مشکی و تقریبا لخت و کمی موجداری داشتم با اینحال که هیچ روتینی انجام نمی دادم و خیلیا از جمله خواهرم خیلی حسادت می کرد . یه روز با مامانم تصمیم گرفتیم بریم پارک دوچرخه سواری و اون پارکی که من رفتم سرا شیبی تقریبا شدیدی داشت قسمت پیاده روش همون روز رفتم حمام و کلی به موهام رسیدم . وقتی رفتیم پارک مامانم خیلی اصرار داشت که موهام رو بپوشونم یا حداقل ببندمشون اما من کله شق و خیلی حرف گوش نکنم و به حرف مامانم اهمیتی ندادم و موهام رو باز کردم و یه هدفون گذاشتم رو سرم و شروع کردم به دوچرخه سواری و پایین و بالا رفتن از اون سراشیبی و موهامم همینجور پخش توی هوا و برا خودشون موج مکزیکی می زدن و سنگینی نگاه هایی که رو بود رو حس می کردم. بعد از سه چهار بار بالا و پایین رفتن دفعه آخری که داشتم پایین می رفتم یه پیرزن جلوم سبز شد وقتی سرعتم به خاطر سراشیبی تقریبا زیاد بود و دو نفر دیگه هم اون طرف بودن و من نمی تونستم از هیچ کجا برم و بخاطر همین فرمون رو کج کردم و خوردم به شطرنج گوشه پیاده رو و پخش زمین شدم . پام خیلی خیلی خیلی درد گرفت جوری که صدام در نمیومد اولش فکر کردم یه شکستگی سادس ولی بعد اینکه رفتیم بیمارستان متوجه شدن ران پام شکسته و باید عمل بشم و ... تقریبا ۲ سال درگیرش بودم . ۶ روز رو تخت بیمارستان افتاده بودم و من آدم بسیار پر جنب و جوش و پر شوریم اما باید بگم که ۳ ماه از تابستان رو رو تخت افتاده بودم و دکترم هم بهم گفته بود ممکنه پام دیگه مثل اول نشه و کوتاه بشه و یا اصلا دیگه عفونت کنه و نداشته باشیش و ... و خلاصه بعد از ۳ ماه روتخت ۲ ماه با ویلچر می رفتم اینور اونور بعدم تقریبا ۲ ماه هم با عصا و ... خلاصه خدارو هزار مرتبه شکر پام الان اوکی شده و از موقع بیمارستان بخاطر فشار روحی شدید شروع به مو کندن کردم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما اگر الان درمانش نکنی خیلی سخته خودمم گرفتارم مثل شما تازه ی ماه خوب شدم بعد 30 سال

اگه الان ترکش کنم و روتین مو و اینجور چیزا انجام بدم دوباره مثل حالت اولش میشه ؟

اگه الان ترکش کنم و روتین مو و اینجور چیزا انجام بدم دوباره مثل حالت اولش میشه ؟

اره عزیزم ماینوکسیدیل بزن درومیاد من میدونی چندساله متاسفانه درگیرم فوم ماینوکسیدیل دلتا 5درصد بزن فقط موهاته؟

اره عزیزم ماینوکسیدیل بزن درومیاد من میدونی چندساله متاسفانه درگیرم فوم ماینوکسیدیل دلتا 5درصد بزن ...

اره اتفاقا مدتیه ترکش کردم و دراومدن خیلیاشون شنیدم روغن کرچک بهتره و طبیعی تره