2777
2789
بسوزه پدر تجربه🤣 نصف عمرم پای رمانای شبانه گذشت

منممم🤣🤣🤣

ببینن خیلیی کلیشیه ای و خزننن

ولی بازم نمیدونم چرا مث چی ذوق میکنم میخونم😐💔

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A✨✨✨✨✨

منممم🤣🤣🤣ببینن خیلیی کلیشیه ای و خزنننولی بازم نمیدونم چرا مث چی ذوق میکنم میخونم😐💔

نگو که هنوزم داری میخونی😐

بیا کتاب و رمان و پادکست پدرمادر دار بهت معرفی کنم بری کیفشو ببری

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیاده اینجا نمیشه تعریف کنم

من الان وقت آزاد دارم

بتونمم کمکت کنم خیلی خوشحال میشم

اگه دوست داری و راحتی بگو اگه هم نه که هر طور خودت میلته عزیزم

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

نگو که هنوزم داری میخونی😐بیا کتاب و رمان و پادکست پدرمادر دار بهت معرفی کنم بری کیفشو ببری

نه خواهر من اول کتاب میخوندم بعد با رمان فارسی آشنا شدم🤣🤣🤣🤣

کتاب و پادکست و اینا رو میخونم و گوش میدم

رمانم قبلا ولی هنوزم جای خودش بد نیست😂

راستی چ سبکی بیشتر میخونی خودت یا پیشنهاد میدی من خودم بیشتر ادبیات کلاسیک

نه خواهر من اول کتاب میخوندم بعد با رمان فارسی آشنا شدم🤣🤣🤣🤣کتاب و پادکست و اینا رو میخونم و گوش ...

آها خوب کاری میکنی اونا چرت و پرت محض بودن😂

پادکست الان رخ ، راوکست که تاریخی ین

صلح درون هم روانشناسی

کتاب من تابستون میخوندم ، همه سبکی فقط خوب باشه.

آها خوب کاری میکنی اونا چرت و پرت محض بودن😂پادکست الان رخ ، راوکست که تاریخی ینصلح درون هم روانشناس ...

آرهه دقیقاا🤣🤣👌🏻👌🏻

اهاا پادکستارو گوش میدم حتما❤️

صلح درون هم مرسی معرفی کردی میخونمش حتما✨💋

آرهه واقعا یکی از لذت بخش ترین تفریحا همین کتاب خوندن🫠🤝

آرهه دقیقاا🤣🤣👌🏻👌🏻اهاا پادکستارو گوش میدم حتما❤️صلح درون هم مرسی معرفی کردی میخونمش حتما✨💋آرهه ...

برنامه کست باکس نصب کن

توی هر زمینه ای که بخوای پادکست داره

دقیقااا، علاوه بر تفریح خیلی به رشد کمک میکنه

صلح درون ، جافکری ، انسانک یه سبکن

برنامه کست باکس نصب کنتوی هر زمینه ای که بخوای پادکست دارهدقیقااا، علاوه بر تفریح خیلی به رشد کمک می ...

مرسی عزیزم✨❤️💋