heidarimt مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 189 عنوان حالم بده😢 | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 24 پست بنظرتون چجوری میشه گم و گورشد؟ 1404/11/23 | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8984 بسوزه پدر تجربه🤣 نصف عمرم پای رمانای شبانه گذشت منممم🤣🤣🤣ببینن خیلیی کلیشیه ای و خزنننولی بازم نمیدونم چرا مث چی ذوق میکنم میخونم😐💔 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
تریپتامین عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 3717 منممم🤣🤣🤣ببینن خیلیی کلیشیه ای و خزنننولی بازم نمیدونم چرا مث چی ذوق میکنم میخونم😐💔 نگو که هنوزم داری میخونی😐بیا کتاب و رمان و پادکست پدرمادر دار بهت معرفی کنم بری کیفشو ببری پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻
heidarimt مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 189 این حرفا چیه عزیز منخودکشی هیچوقتی راه حل مشکلات نیستمن درکت میکنم ، خودمم شده به این چیزا فکر کنمول ... خیلی زیاده اینجا نمیشه تعریف کنم
تریپتامین عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 3717 خیلی زیاده اینجا نمیشه تعریف کنم من الان وقت آزاد دارمبتونمم کمکت کنم خیلی خوشحال میشماگه دوست داری و راحتی بگو اگه هم نه که هر طور خودت میلته عزیزم پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻
heidarimt مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 189 من الان وقت آزاد دارمبتونمم کمکت کنم خیلی خوشحال میشماگه دوست داری و راحتی بگو اگه هم نه که هر طور خ ... میتونی درخواست بدی؟من بلد نیستم درخواست دوستی بدم
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8984 نگو که هنوزم داری میخونی😐بیا کتاب و رمان و پادکست پدرمادر دار بهت معرفی کنم بری کیفشو ببری نه خواهر من اول کتاب میخوندم بعد با رمان فارسی آشنا شدم🤣🤣🤣🤣کتاب و پادکست و اینا رو میخونم و گوش میدمرمانم قبلا ولی هنوزم جای خودش بد نیست😂راستی چ سبکی بیشتر میخونی خودت یا پیشنهاد میدی من خودم بیشتر ادبیات کلاسیک دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
تریپتامین عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 3717 نه خواهر من اول کتاب میخوندم بعد با رمان فارسی آشنا شدم🤣🤣🤣🤣کتاب و پادکست و اینا رو میخونم و گوش ... آها خوب کاری میکنی اونا چرت و پرت محض بودن😂پادکست الان رخ ، راوکست که تاریخی ینصلح درون هم روانشناسیکتاب من تابستون میخوندم ، همه سبکی فقط خوب باشه. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8984 آها خوب کاری میکنی اونا چرت و پرت محض بودن😂پادکست الان رخ ، راوکست که تاریخی ینصلح درون هم روانشناس ... آرهه دقیقاا🤣🤣👌🏻👌🏻اهاا پادکستارو گوش میدم حتما❤️صلح درون هم مرسی معرفی کردی میخونمش حتما✨💋آرهه واقعا یکی از لذت بخش ترین تفریحا همین کتاب خوندن🫠🤝 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
تریپتامین عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 3717 آرهه دقیقاا🤣🤣👌🏻👌🏻اهاا پادکستارو گوش میدم حتما❤️صلح درون هم مرسی معرفی کردی میخونمش حتما✨💋آرهه ... برنامه کست باکس نصب کنتوی هر زمینه ای که بخوای پادکست دارهدقیقااا، علاوه بر تفریح خیلی به رشد کمک میکنهصلح درون ، جافکری ، انسانک یه سبکن پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8984 برنامه کست باکس نصب کنتوی هر زمینه ای که بخوای پادکست دارهدقیقااا، علاوه بر تفریح خیلی به رشد کمک می ... مرسی عزیزم✨❤️💋 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨