۰۰۰۰؟ مدیر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4551 عنوان خونه🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست با ۳۰۰،۴۰۰،یا ۵۰۰ کجا میتونم خونه رهن کنم حتی اگه کوچیک باشه اونای که منطقشون قیمتاش مناسبه بگید لطفا )تهران( وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است. دیروز | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delzhinkordgirl عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 163 مناطقشون از چه لحاظ بده؟ مناطق توی شهریار و میگم وگرنه تو صفادشت خیلی خوبه خونه بگیری ولی برای زن تنها خوب نیست تو ملارد که اصن خیلی خوبه مارلیک هم خیلی خوبه جاهای خوبی میتونی بری
پر_از_خالیم عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 749 منطقه ای چنده اطراف شهرری هست.شهرری هم میشه ولی متراژش خیلی پایین تره اجارم میخاد.
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4551 اطراف شهرری هست.شهرری هم میشه ولی متراژش خیلی پایین تره اجارم میخاد. یعنی بدون اجاره اصلا گیر نمیاد وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
پر_از_خالیم عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 749 مناطقشون از چه لحاظ بده؟ الان بهترین گزینه برات دیواره .شرایط رهن و اجاره و شهرت رو بگو خودش بهت پیشنهاد میده
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4551 الان بهترین گزینه برات دیواره .شرایط رهن و اجاره و شهرت رو بگو خودش بهت پیشنهاد میده ممنون قلبم وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4551 کجا؟ ری؟ من مناطق نمیشناسم الان ی استان دیگم وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4551 کجا؟ ری؟ الان شما کدوم منطقه ای وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
۰۰۰۰؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4551 اینجا کسی آدرس نمیده.همکار من بودجش مثل شما بود همون حومه ری بگیر یا کهریزک ممنون عزیزم وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.