2821
2789
عنوان

خونه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
مناطقشون از چه لحاظ بده؟

مناطق توی شهریار و میگم وگرنه تو صفادشت خیلی خوبه خونه بگیری ولی برای زن تنها خوب نیست تو ملارد که اصن خیلی خوبه مارلیک هم خیلی خوبه جاهای خوبی میتونی بری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اطراف شهرری هست.شهرری هم میشه ولی متراژش خیلی پایین تره اجارم میخاد.

یعنی بدون اجاره اصلا گیر نمیاد

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
الان بهترین گزینه برات دیواره .شرایط رهن و اجاره و شهرت رو بگو خودش بهت پیشنهاد میده

ممنون قلبم

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
کجا؟ ری؟

من مناطق نمیشناسم الان ی استان دیگم

کجا؟ ری؟

الان شما کدوم منطقه ای

اینجا کسی آدرس نمیده.همکار من بودجش مثل شما بود همون حومه ری بگیر یا کهریزک

ممنون عزیزم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792