2777
2789
عنوان

زگیل گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 131 پست
چی شنیدی تو میدونی کجا بگیرم؟ ایرانیش بده؟

مناطق بالاشهر محل زندگی تون به احتمال خیلی زیاد داشته باشنش

خارجیش که بهتره ایرانی اعتمادی بهش نیست

میشه هروقت اینو دیدین دعا کنید برام سال بعد پزشکی قبول شده باشم؟ممنونتونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو سال با شوهرم رابطه نداشته باشم؟بگم چی...

ن رابطه رو داشته باش ... ربطی نداره دیگه جفتتونم دارید رابطه نداشتن برای کسیه ک یکی سالم باشه . اینم بیماری گنده ای نیس ... گندش کنی گنده میشه محل سگ نده عادی زندگی کن تقویت و نوره یادت نره

ن رابطه رو داشته باش ... ربطی نداره دیگه جفتتونم دارید رابطه نداشتن برای کسیه ک یکی سالم باشه . اینم ...

آخه مامایی ک رفتم پیشش میگه معذرت میخوام ببخشید با برخورد به زگیل ها زگیل ها پخش میشن

خانوما ببخشید دختر ۶ساله م دوساله رو دستش زیگیل زده با هیچ روشی هم نمیره با خوندن تاپیک ترسیدم یعنی ...

نترس زگیل دست خطرناک نیست ببرش فریزش کن پیش دکتر پوست خوب

فرق دارج

آخه مامایی ک رفتم پیشش میگه معذرت میخوام ببخشید با برخورد به زگیل ها زگیل ها پخش میشن

خب اون میگع توام اعتقاد پیدا میکنی میشه منم ۷ سال پیش داشتم عادی زندگی کردم ۶ ماه بعد همش قیب شد ازمایشم دادم بعد دو سال سالم شدیم ۶ ماه زائده داشتم تازه من نسوزوندم هیچ کاری نکردم خودش رفت یه چند بار زیاد شد بعد کم شد هی کمو زیاد اخرشم رفت رابطع کلن داشتم

چی شنیدی تو میدونی کجا بگیرم؟ ایرانیش بده؟

قیمتا از فامیلمون که ماما، فامیلمون نداره خودش

عاطفه طاهری بزن اینستا اون قبلا میدونم داشت قرص و اینا هم شاید داشته باشه

خارجی که مطمئن تره ولی درباره بدی ایرانی تا حالا نشنیدم، فقط اینکه ایرانی ۴گانه داره فک کنم ولی خارجی ۴گانه و ۹گانه ، ۹گانه محاغظت بیشتری داره بالاخره

ولی میگن ۴گانه از ۴تا از خطرناک ترین ویروس ها مقابله میکنه

در هر حال کاچی بهتر از هیچیه