2777
2789
عنوان

زگیل گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 131 پست
میگن تا اخر عمر میمونه و با کوچکترین علایمی مث استرس و اینا برمیگرده

خیر اصلاااا اینجوری نیست عزیزم من چند نفر از دوستان نزدیک که همیشه باهاشون ارتباط دارم زده بودن سال نود و شش تقریبا نه ماه درگیر بود بدون واکسن و چیزی فقط فریز کردن بیرونی ها رو از اون مدل که با اسپری میزنن کاملاااااا رفت که رفت بعدش هم مشکلات زیادی داشت استرس واین چیزا ولی گفت دیگه هیچ وقت نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا اون دوستم زمانی که مبتلا شد اونقدر گریه میکرد وغصه میخورد حتی چند تار موی سفید زد بعدش که خوب شد گفت ای کاش کسی بود که یادم میداد اونقدر گریه نمیکرد استرس نمی کشیدم اتفاقا اصلاا بهش فکر نکنی و استرس نداشته خودش زودتر از بین میره

رابطه داشتی تو مدت درمان؟

من بعد اینکه فهمیدم بلافاصله جفت مون آزمایش دادیم (همسرم روابطش مدتش طولانی بوده و با ک*دوم فکنم )اما تا جوابا بیاد رابطه رو قطع کردیم دکتر گفت نداشته باشین چون به هرحال مایعات و اینا خطرناک از ک*دوم درمیاد ریسک نکنین ماام منتظر ازمایشا موندیم اومد منفی بود ولی برای همسرم مشکوک بود دکتر گفت دوز لول واکسن بزنین بعد با ک رابطه داشته باشین بدون ک نداشته باشین اصلا بعد بمرور دوز دوم و سومم زدیم و فقط با ک رابطه داشتیم الانم یمدت دیکه میخوایم واسه بچه اقدام کنیم خودمم نگرانم یکم ولی میگن واکسن تظمین میکنه نسبتا باز خدا عالمه ریسکه دیگه کردیم مثلا بخشیدیمشون تازگیا یه تاپیک دیدم تو همینجا وکیله تاپیک زده بود چندتا موردام زنا دارن ولی مردا ندارن چرا بعد چندنفر گفتن کل دنیا میگه این آزمایش کامل ثابت نمیکنه مردا مثبتن یا نه بیشتر ناقلن با منفی کاذب و چون سیستم ایمنی شون قوی تر از زناست خودش نشون نمیده ولی تو بدن زنا خودش زودتر نشون میده نگرانم موندم دوباره بریم آزمايش بدیم یا نه هزینش ام زیاده و دردسرش خدانصیب هیچ کس نکنه این امتحانو انقد دردسر کشیدیم دوسال الانم اون تاپیک دیدم فکرم درکیره

خیر اصلاااا اینجوری نیست عزیزم من چند نفر از دوستان نزدیک که همیشه باهاشون ارتباط دارم زده بودن سال ...

زگیل تناسلی داشتن ؟ دکتر عفونی که که گفت خدای نکرده میتونه سرطان رحم و پنیس و معتقد بیاره برای آقایون خیلی خطرناکه این ویروس باید حتما طرف مراقبت کنه و بالافاصله تحت درمان قرار بگیره زگیل های پوستی روی دست و اندام های دیگه فکنم با hpv فرق دارن نه ؟

خیر اصلاااا اینجوری نیست عزیزم من چند نفر از دوستان نزدیک که همیشه باهاشون ارتباط دارم زده بودن سال ...

علایم از بین میره ولی ویروس تو بدن میمونه

ما خوندیم عزیزم

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
منظورت موهامه یا رو زگیل؟

نوره خواص درمانی هم داره.

بجز از بین بردن موها

کل بدن از گردن به پایین و همینطور همه نواحی که درگیر زگیل هست، البته داخل نه ها! قسمتهای بیرونی بدن رو نوره بزن.

البته اصل باشه، زرنیخ دار باشه، از جای مطمین بگیر.

با آبجوش قاطی کن، به علظت ماست برسه، فقط پنج دقیقه بمونه بعد بشور

نواحی زیر بغل و زیرشکم و کشاله ران و... رو هفتگی استفاده کن، کل بدن ماهانه

همسرت هم استفاده کنه تا درمان بشن، چون مسری هست و دوباره از هم میگیرین