2777
2789
عنوان

واییییی بد شددددد

85 بازدید | 11 پست

یه کار واجب داشتم لطفا راهنمایی ام کنیدددددد

بچه ها ببینید ما سه سال تو یه خونه دو طبقه زندگی میکنیم بعد همسایه طبقه بالایی ما امروز جشن عقد دخترش بود بعد ما خیلی رفت و آمد نداریم فقط در حد

اینکه ما میوه درختامون رو ببریم بهشون و یا مثلا اونا یه چیزی بیارن بعد مامان من راه پله رو چیز همیشه میشوره بعد دو شب پیش همسایه اومد گفت عقدمون من دستم

شکسته ممنون که همیشه زحمت می کشید من نمیتونم مامانم باز صبح اش شست گفت مهمون دارن نمیتونن بشورن بعد الان خانم میوه و شیرینی آورد مامان من قبول نکرد پس

زد از نظر من و بابام کار اشتباهی کرد و هر چقدر اصرار کردن قبول نکرد در رو بست میگه ما رو آدم حساب نکردن به تعارف بکنن تو در و همسایگی من گشنه نیستمکه منتظر میوه هم نیستم میگفت نیم ساعت بیاید جشن اش در حد تعارف ولی من گفتم شاید فرهنگ شون با ما متفاوته باید قبول میکردی و اگه یه همچین جشنی برات پیش می اومد تو هم همین رفتار رو میکردی و فقط شیرینی می بردی ولی فک کنم الان زشت شد من خیلی خجالت کشیدم وقتی قبول نکرد به نظرتون حق با کیه اشتباه از مامانم یا همسایه که دعوت نکرد

جشن

همسایه باید دعوت میکرد

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با توعه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

نمیشه گفت اشتباهه کتر مامانت نخواسته قبول کنه، صورت قشنگی نداره ولی خب نخواسته دیگه ، مامانت نبایدم ناراحت بشه عقد خیلی خودمونی هست خونه هم رفت و امد ندارید مناسبتی نداشته دعوت کنه ،هم شاید خودشون معدب میشدن،هم عقد میرید باید یه کادویی چیزق بدین دیگه،شاید نگفتن که یه موقع زحمت کادو هم نیفته به گردنتون

شاید مجلسشون خودمونی باشه با آشناها و فامیل نزدیک خودشون قرار نیست که همه دعوت باشن 😐به نظرم کار ما ...

اتفاقا منم همین رو گفتم اصلا دعوت هم میکرد من که روم نمیشد برم بابام هم گفت قبول کن زشته نکرد اتفاقا فامیل هاشون خیلی کم بود شاید در حد بیست نفر اینا معلوم بود مامان من متاسفانه فک میکنه شهرم مثل روستاس همه رو دعوت میکنن من نمیگم اشتباه فقط برای مامانم باید همسایه میگفت که تشریف بیارین بخاطر این نمیگم که جمع خیلی خانوادگی گفتم معذب نشید و انشالله عروسی اش میگم ولی به نظرم بخش عمده اش تقصیر مامانم بود این نشون داد که سطح شعورش خیلی پایین من هیچی نگفتم هااا ولی یه جور با همسایه برخورد کرد که نگو

منم گفتم تو پس خودت هیج وقت نمیگی مثلا رفته بودیم کربلا ناهار دادنی میگفتی دیگه میگه اون موقع نمی شناختم شون سه سال پیش بود

حالا عیب نداره اتفاقی که افتاده کاریش نمیشه کرد ☹️

من از این ناراحت شدم که قشنگ ترین شب یه خانواده با کار مامانم خراب شد خوب اونا الان خوشحال بالخره سر خوش از سر ذوق آورده مامان من این کار رو کرد رو من که هیچ کار بودم تاثیر گذاشت اون که دیگه هیچ مطمئنم ذهنش درگیر می مونه