2777
2789
عنوان

تا 5 ساله دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 75 پست
امیدوارم زودتر درست بشه دیگه توانایی ادامه دادن ندارم

همین کلمه امیدو ک آوردی تو جملت یعنی اینکه آدم قوی هستی و میتونی سر پا شی

شما بگو تروریست کشته. بستگی ب عقلت داره باور کنه یا ن. غریب و مظلومه زمانه11780. این روزا هم میگذره ولی فراموش ن🕊️🕊️🕊️

قربونت عزیزم🥰فکرشم حس قشنگی داشتمرسی برای حس مثبتی که میدی🌺❤️

هرچی ک بیاد توی ذهنت مطمئن باش خدا در درونت دیده ک ب ذهنت خطور کرده و حتما زودتر از چیزی ک فک کنی بهش میرسی🙏🏼

شما بگو تروریست کشته. بستگی ب عقلت داره باور کنه یا ن. غریب و مظلومه زمانه11780. این روزا هم میگذره ولی فراموش ن🕊️🕊️🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر دوساله قطع ارتباطم داره میره تو 3 سال ولی کارمای کارشونو نشونشون میدم تا 5سال دیگ😁

ایولا داری😂

بله ...من خودم تازه وکالت قبول شدم اگر چیزی به نام وکیل حیوانات وجود داشت حتما خودم رایگان انجام مید ...

حتما وکیل دلسوز و موفقی خواهی شد🙏🏼🌹

راستش ناامیدم ولی توکلم به خداست🫠

یا ناامیدی یا توکلت ب خداست

دوتاشو نمیشه باهم داشت

ب نظرم اولیه رو بیخیال شو بچسب ب دومیه

من معجزشو دیدم💫

همین کلمه امیدو ک آوردی تو جملت یعنی اینکه آدم قوی هستی و میتونی سر پا شی

قربونت بشم 🫂

خیلی خوش قلبی اینو قشنگ حس کردم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

یا ناامیدی یا توکلت ب خداست دوتاشو نمیشه باهم داشتب نظرم اولیه رو بیخیال شو بچسب ب دومیهمن معجزشو دی ...

از اینکه بنده ش منو به خواسته م برسونه ناامیدم ولی ازینکه خدا منو به ارزوی قلبیم میرسونه بهش توکل کردم و امید دارم

ازدواج کردم احتمالا منتظر بچه اولم باشمشایدم ارشدمو بخونم

خوشبخت بشی🙏🏼

۲۳

تو ک اول اول جوونیو عشقو حالته

زندگیو سخت نگیره

تو لحظه زندگی کن

خوشبخت بشی🙏🏼

مرسی عزیزم

کلی بوس بهت

ایشالله توهم ب هر چی ک میخوای برسی

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

اصلا طاقت ندارم به ۵سال دیگه برسمانشالله تا سال جدید شغل خوبی راه بندازمتا ۵سال دیگه خونمو داشته باش ...

همیشه بگو ب امید ب خدا.

وقتی چیزی میاد تو ذهنت مطمئن باش ک میشه

امیدوارم چند وقت دیگه بیای بگی ب هرچی دلم خواست رسیدم ولی با این تفاوت ک بهتر و بزرگتر از ذهنیت بوده