2777
2789
عنوان

تا 5 ساله دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 75 پست
همیشه بگو ب امید ب خدا. وقتی چیزی میاد تو ذهنت مطمئن باش ک میشهامیدوارم چند وقت دیگه بیای بگی ب هرچی ...

انشالله هر چه سریع تر منم برسم به چیزهایی که میخوام،به امید خدا🤲🏻

دیگه طاقت ندارم مال درستی توی زندگیم نداشته باشم

انشالله هر چه سریع تر منم برسم به چیزهایی که میخوام،به امید خدا🤲🏻دیگه طاقت ندارم مال درستی توی زند ...

مال میاد و میره ماصاحب هیچ چیزی نیستیم فقط باید تلاش کنیم شاد زندگی کنیم توی این دنیای هرج و مرج

شما بگو تروریست کشته. بستگی ب عقلت داره باور کنه یا ن. غریب و مظلومه زمانه11780. این روزا هم میگذره ولی فراموش ن🕊️🕊️🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صدما مالک خودمونم نیستیم،مالک ما خداستولی حس ناکافی بودن دارم به این چیزا💔

میفهمم چی میگی

من ی زمانی کل زندگیمو دادم رفت و هیچ وقت فک نمیکردم خونه دار بشم دوباره

ولی ب لطف خدای مهربون امسال دوباره خونه خریدیم در اوج ناامیدی

شما بگو تروریست کشته. بستگی ب عقلت داره باور کنه یا ن. غریب و مظلومه زمانه11780. این روزا هم میگذره ولی فراموش ن🕊️🕊️🕊️

صد در صد تا اون موقع کار همسرم بالا میگیره و پولدار میشیم🥰احتمالا ی نی نی جدید داریم تا اون موقع

انگار منی😂😍

میفهمم چی میگیمن ی زمانی کل زندگیمو دادم رفت و هیچ وقت فک نمیکردم خونه دار بشم دوباره ولی ب لطف خدای ...

خدا رو شکر واقعا

خوشبخت ترشی موفق تر بشی انشالله به خواسته هات برسی

شما خیلی انرژی مثبتید

خدا رو شکر واقعاخوشبخت ترشی موفق تر بشی انشالله به خواسته هات برسیشما خیلی انرژی مثبتید

سلامت باشی گلی🌹

توی این دنیا باید تمام تلاشمونو بکنیم از لحظه ب لحظه زندگیمون لذت ببریم ک هم سن مادربزرگامون شدیم حسرت نخوریم ک ای وای چرا از جوونیم لذت نبردم

مطمئن باش ب هرچی ک میخوای میرسی ببین خدا چ جور برات میسازه

سلامت باشی گلی🌹توی این دنیا باید تمام تلاشمونو بکنیم از لحظه ب لحظه زندگیمون لذت ببریم ک هم سن مادر ...

اره واقعا درست میگی

مامان بزرگمو میبینم دقیقا میگم خوشی کنم و پول جمع کنم برای دوران پیری

اره واقعا درست میگیمامان بزرگمو میبینم دقیقا میگم خوشی کنم و پول جمع کنم برای دوران پیری

وای ن چرا پول جمع کنی برا اون زمان

تو همیشه پول داری و در تمام مراحل زندگیت خوشحال و سلامت و پر روزی هستی

وای ن چرا پول جمع کنی برا اون زمانتو همیشه پول داری و در تمام مراحل زندگیت خوشحال و سلامت و پر روزی ...

نه که کلا پولامو جمع کنم😂

نه یعنی پس اندازم جمع کنم

آخه شرایط دکتر و ناتوانی مامان بزرگمو میبینم میترسم

زن ثروتمندی بود همه چیزشو باخت بداخلاقم هست کسی نمیره پیشش مراقب کنه ازش، خودش اذیتشون میکنه

حداقل پول داشت پرستار میگرفت

با گردش تفریح خودشو سرگرم میکرد

نه که کلا پولامو جمع کنم😂نه یعنی پس اندازم جمع کنمآخه شرایط دکتر و ناتوانی مامان بزرگمو میبینم میتر ...

ب قول استادمون هیچ وقت برای خودتون ناتوانی درد و رنج دیگران و تداعی نکنید ک گرفتارش میشید

قرار نیست آینده ما شبیه پیر مردا و زنای اطرافمون بشه

به امید خدا پنج ساله دیگه به تموم خاسته هام رسیدم تموم کسایی که مسخرم کردن و بهم خندیدن آرزوشونه یه لحظه کنارم باشن و افسوس کاراشونو میخورن، ان شاءالله بهترین کشور رفتم و زندگی سراسر خیرو سلامتی و خوشی کنارهمسرم و فرزندانم دارم آمین🙂

خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگ تره

به امید خدا پنج ساله دیگه به تموم خاسته هام رسیدم تموم کسایی که مسخرم کردن و بهم خندیدن آرزوشونه یه ...

آمیییییین