2777
2789
عنوان

تا 5 ساله دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 77 پست
😂 جریان داره

اینطوری ک تو گفتی جریان نداره جریاااااناااات داره🤣🤣

شما بگو تروریست کشته. بستگی ب عقلت داره باور کنه یا ن. غریب و مظلومه زمانه11780. این روزا هم میگذره ولی فراموش ن🕊️🕊️🕊️

خوشم اومد از طرز فکرت تو لحظه زندگی میکنی💫

🥰🤚

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اخه دلم میخاد سه دنگش برا همسرم باشه چون دیدم چقدر زحمت میکشه و دوس دارم برا اونم باشه خونمونبچه ...

ای جان

چ خانوم گوگولی و مهربونی سرت سلامت😘

شما بگو تروریست کشته. بستگی ب عقلت داره باور کنه یا ن. غریب و مظلومه زمانه11780. این روزا هم میگذره ولی فراموش ن🕊️🕊️🕊️

ارشد حقوق خصوصی یا حقوق بین الملل حیوانات رو خیلی دوست دارم طبیعت رو هم خیلی دوست دارم

چقد عالی

واقعا طبیعت و حیوانات مظلوم ترینن گیر ما آدما افتادن

الان ک خشم ندارم 🤧 درکل بحثای فامیلی و نفرین و...

تو یکیو نام ببر ک از فامیلش راضی باشه

بیخیالشون برا خودت عشق کن

تو یکیو نام ببر ک از فامیلش راضی باشهبیخیالشون برا خودت عشق کن

خداروشکر دوساله قطع ارتباطم داره میره تو 3 سال ولی کارمای کارشونو نشونشون میدم تا 5سال دیگ😁

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چقد عالیواقعا طبیعت و حیوانات مظلوم ترینن گیر ما آدما افتادن

بله ...من خودم تازه وکالت قبول شدم اگر چیزی به نام وکیل حیوانات وجود داشت حتما خودم رایگان انجام میدادم

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...