2777
2789
عنوان

تا 5 ساله دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 75 پست
نمیدونم چی بشهولی از خدا میخوام اگر قرار نیست تحولی تو زندگیم ایجاد بشهپنج سال دیگه زیر یک خروار خاک ...

وای نگو اینطوری😡😡😡

زندگی شخصیتو خودت میتونی متحول کنی

شما بگو تروریست کشته. بستگی ب عقلت داره باور کنه یا ن. غریب و مظلومه زمانه11780. این روزا هم میگذره ولی فراموش ن🕊️🕊️🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا بچه دارمیه خونه داریم که سه دنگش به نام منهزندگیمون روز به روز با همسرم شیرین تر و قشنگتر میشه

دخترن یا پسر

چرا سه دونگ بگو شش دنگ

عشقتون مانا

شما بگو تروریست کشته. بستگی ب عقلت داره باور کنه یا ن. غریب و مظلومه زمانه11780. این روزا هم میگذره ولی فراموش ن🕊️🕊️🕊️

یه عدد خانم وکیل که ارشدم خوندم و پسرم به امیدخدا کلاس چهارم و یه ماشین واسه خودم خریدم

چقد مستقل مطمئنم بهش میرسی

دخترن یا پسرچرا سه دونگ بگو شش دنگعشقتون مانا

نه اخه دلم میخاد سه دنگش برا همسرم باشه چون دیدم چقدر زحمت میکشه و دوس دارم برا اونم باشه خونمون

بچه هام یه دختر یه پسر ، فداشون بشم که من🫠

اونقد بالا خواهم رفت ک دیدنم برای دشمنام هم ارزو بشه خودیا ک باید بمیرن 😅

خیلی توش خشمه🤣🤣

ارشد گرفتم ...خونه دارم زمین دارم اسب دارم موتور دارم یه باغ بزرگ دارم ....چندتا سگ دارم 😂😂

ارشد چی

فک کنم حامی حقوق حیواناتی😍

ارشد چیفک کنم حامی حقوق حیواناتی😍

ارشد حقوق خصوصی یا حقوق بین الملل

حیوانات رو خیلی دوست دارم طبیعت رو هم خیلی دوست دارم

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

خدا داند هرچه پیش آید خوش اید

خوشم اومد از طرز فکرت

تو لحظه زندگی میکنی💫

تیمارستانم اگه همینطوری اوضاع باشه😂💔

خدا نکنه

درست میشه🕊️

خدا نکنهدرست میشه🕊️

امیدوارم زودتر درست بشه دیگه توانایی ادامه دادن ندارم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏