2777
2789
نگووو شما برا من از تام هاردی هم یه سرو گردن بالاتری🙈😂🧸❤️کیلییلییی حلقه امو بده حالا🗿

بیااااا💍

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخی عزیزم اتفاق سختی نیست اشکالی نداره به این فک کن همه ی بابا مامان ها دعوا دارن سعی کن طرف هیچکدوم ...

من با کوچیک ترین دعوای پدر و مادرم میمیرم و زنده میشم

ولی این یکی خیلی بد بوده😭😭

اقا ای بنده خدایی که تاپیک زدی حالت بهتره؟🥲😂🗿

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

نه ولی ایشون گزینه خوبی هستن🗿@حنای_رنگی

من تو رو میخوام به نظر سفید میای 🗿💍

چرا حس میکنم تو پسری من دختر😐😂تارا بیا شوهرتو جمعش کن🗿

ای جان چی میشه مگه چندتا زن بگیرم با هم سبزی پاک کنیم غیبت کنیم لاک بزنیم ناخونای همو🥹🎀🍫