2777
2789
جوننن😌😎😂خجالت میکشم🙈🧸ولی تو خواستگاری کن🗿🤌🏻

ایا حاضربه کلفتی و کوزتی من هستی ؟👹👩❤️💋👩

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی غیر منتظره بود😐😂هیییی بزا یکم فکر کنم🧸🧸🧸🧸اگه مهدیس هم کوزت قبول🗿💔

همه کوزت هستن منم غلام بدبخت گوش پاره 🗿🫶🏻

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

بابام خیلی بداخلاقه امشب بدجور مامانمو ناراحت کرده خیلی داره گریه میکنه بغض داره خفم میکنه😭😭😭

آخی عزیزم

اتفاق سختی نیست

اشکالی نداره به این فک کن همه ی بابا مامان ها دعوا دارن

سعی کن طرف هیچکدوم رو نگیری تا زودتر آشتی کنن

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
دیدم دوباره پیامبر بازی در آوردی تاپیکو خوندم کامل😂😂

ای پسر غریبه این دیگه زن منه حالا خیلی مشتاقی تو رو هم میگیرم با هم کوزت بشید🗿🗿🗿🗿🎀🍫