2777
2789
عنوان

سینگل به گوریییی

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسم خیلی خوبه المپیادی ام وقت اضافه دارم 😂😂

خب حیف تو نیست موفق تر باشی .اون دخترا غرق شدن تو پسربازی میخوان تورو هم نابود کنند الان وقتش نیست عزیزم فقط از پیشرفت منحرف میشی

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اگه برمیگشتم ۱۶ سالگیم خودمو درگیر روابط بدرد نخور نمیکردم عمر هدر دادنه فقط

درسم خوبه

وقت اضافه دارم دلم میخواد یکی رو داشته باشم کسی من رو درک نمیکنه وقتی بقیه میان از دیت هاشون میگن دلم آب میشه منم میخواممم

خب حیف تو نیست موفق تر باشی .اون دخترا غرق شدن تو پسربازی میخوان تورو هم نابود کنند الان وقتش نیست ع ...

باور کردی؟ کسی که درس میخونه به عنوان یه المپیادی و تیزهوشانی سابق میگم وقت سر خاروندن ندارن! من بعد ۱۸ تازه یکم احساس کردم من وجود دارم

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

عزیزم رشتت چیه؟

تازه ۱۶ سالته دنبال رل و....!!!!!! میخوای واسه چی تو الان باید به فکر درس و آینده و کنکورت باشی نه اینکه بیای بگی سینگل به گورم.... برو به فکر آینده و دانشگاه و تحصیلات باش تهش میخوای چکار کنی با رل زدن!!!!

من ۱۸ سالمه کلیم توی اینستا و تلگرام اومدن پیشنهاد دادن ولی همرو بلاک کردم الویت فقط درسته اگر دوست و همکلاسیاتو میگی باید بهت بگم که همکلاسی های من اوضاعشون از اونا بدتره کلی رل داشتن و هزار جور کار باهاشون کردن و با افتخار تعریف میکنن گنده کاراشونو تا جاییکه چندتا از همکلاسی های من ازدواج کردن ولی من هیچوقت اهل اینکارای بیخود و بی سرو ته نبودم ته این چیزا هیچی نیست خواهره من

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

باور کردی؟ کسی که درس میخونه به عنوان یه المپیادی و تیزهوشانی سابق میگم وقت سر خاروندن ندارن! من بعد ...

حیف که نمیتونم عکس بدم چون یه بار دادم داستان شده برام

اصلا برام مهم نیست کسی باور کنه یا نه

از هفتم خودمو پاره کردم الان خیلی راحتم

وای دانیال ی مدت فعالیتت کم شده بود نگرانت شدیم😍😍😍😍😍

😂😂😂😂

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

عزیزم رشتت چیه؟ تازه ۱۶ سالته دنبال رل و....!!!!!! میخوای واسه چی تو الان باید به فکر درس و آینده و ...

واییی حق من یکی از همکلاسی های دبستانم دو بار ازدواج کرد تا ۱۸ سالگی اینقدر دنبال این چیزا بود الان یدونه بچه هم داره

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید