2777
2789
عنوان

سینگل به گوریییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 125 پست
اره من اگرم تو رابطه برم رل میزنم اصلا پی ازدواج نیستم حالا حالا ها

درسته رل هم خوب نیست تجربه ندارم ولی میدونمدر کل خوب نیست بچسپ به زندگیت اینا کلا رل اینارو بزار کنار خودت نابود میشی افسرده

تعلیق

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من در خواست دادم بی زحمت قبول کنید واسه اشنایی

😂اینم یکی ازون مجازیایی که گفت:

آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷

اطرافیانت رو عوض کن

وگرنه چرا دختر 16 ساله فکر کنه سینگل به گور هست؟

تا زمانی که شخصیت شکل بگیره و مسیر زندگی رو انتخاب کنی وارد رابطه نشو

سینگل به گور بشی بهتره از این که که یه پسر باهات بازی کنه و گور به گور بشی

خداروشکر که پسرا عاقل شدن سمت دختر بچه ۱۶ ساله نمیرن

بشین سر درس و مشقت بچه اینا همش از نوسان هورموناته چ توضیحم میده چه شکل و اندامی داره😑

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بنده خدا من ۲۰ سالمه همه بهم میگن بچه و اینکه قصدت جدی نیست؟؟؟ عجب دور و زمونه ای شده

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀