2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضیا هستن فرهنگ خانوادهشون بازه مثلا رقص مخطلت و دست و... عادیه. باید به فرهنگ خانواده نگاه کنی

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

@niniyar

چرا😐

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بعضیا هستن فرهنگ خانوادهشون بازه مثلا رقص مخطلت و دست و... عادیه. باید به فرهنگ خانواده نگاه کنی

خب اینام خانوادشون اینجوریه ولی حالا ک چند ساله ازدواج کرده میدونه من خوشم نمیاد نباید مراعات کنه؟

خداروشکر هیز نیست خیالم از بابتش راحته

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

هیزی نمیدونم به چه معنا میدونی ولی بستگی به فرهنگ خانواده داره دست دادنو رقصیدن ولی نگاه کردن که ماشالله خانوما تو خیابون انقد داف شدن ما که زنیم نگاه میکنیم جی برسه به مردای بدبختمون که بخان نگاه نکنن