2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اینام خانوادشون اینجوریه ولی حالا ک چند ساله ازدواج کرده میدونه من خوشم نمیاد نباید مراعات کنه؟

پس تو نباید با همچین خانواده ای وصلت میکردی وقتی حساسی

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

هیزی نمیدونم به چه معنا میدونی ولی بستگی به فرهنگ خانواده داره دست دادنو رقصیدن ولی نگاه کردن که ماش ...

هیزی یعنی بری ب دخترای فامیل دست بدی بگی بخندی یادت از زنت نیاد برقصی ت خیابون تا جایی ک میشه زنا رو دید بزنی حتی برگردی پشت سرتم ببینی

اجازه بدین راجع به هیز بودن مرد بگم اولا مردها از راه چشم ارضا میشن وتامین میشن ولی یه فکتی وجود داره که ما مهمانی های مختلط داریم بخدا از سمت خودمون هم همه مرتب هستن ولی چند تا عروس داریم میان دامن بالای زانو میپوشن وقتی مهمونی تموم میشه مثلا خودمونی هامون نشستیم این خانوم هم منتظر شوهرش بحث های سیاسی اش تموم بشه بیان برن خانم میگه فلانی رو دیدین چشم از روی من برنمیداشت خب درست لباس بپوش من زنم زیبا قد بلند بود روزی که رفتیم خرید عروسی برای لباس در بوتیک و براش باز کردم گفتم هر چی میخواهی بردار ولی پوشیده البته موضوع مال چهل سال پیشه صی سال زندگی کردیم یک مرتبه تذکر ندادم و یک مرتبه نگفت تو مهمونی فلانی هیز بود و راحت هم بود در حد عرف با آقایون هم حرف میزد ولی اندازه رعایت میکرد. آنقدر روی این مسائل زوم نکنید بنظرم

میگه ما اینجور چیزا رو بد نمیدونیم

اگر واقعا عذاب میکشی تمومش کن بهتر از اینه تا آخر عمرت نابود شد

یکی از اقوام ما مرتیکه ۷۰سالشع همچنان دنبال صیغه اس

زنش از حرص ۱۰ساله روی ویلچره حرف نمیتونه بزنه راه نمیره

اجازه بدین راجع به هیز بودن مرد بگم اولا مردها از راه چشم ارضا میشن وتامین میشن ولی یه فکتی وجود دا ...

الان مردی ک میدونه زنش خوشش نمیاد بره با اون خانومی ک قبلا رابطه عاطفی داشته دست بده برقصه و اینا درسته ؟

هیزی یعنی بری ب دخترای فامیل دست بدی بگی بخندی یادت از زنت نیاد برقصی ت خیابون تا جایی ک میشه زنا ر ...

خانواده شوهرمن راحتن یعنی سرشون لخته و باهم دست میدن

من دفعه اولی ک دیدم شوهرم با دخترعمش دست میده ناراحت شدم گفتم و اون دیگ تکرار نکردخداییش ولی از بگو بخند باهاشون داره درحد معمولی

تو خیابونم مثلا من خودم یه زن ببینم که تیپش جالبه به شوهرم میگم وای نگاه چجوریه خودم میگم

ولی مال شما دیگه دست هیزارو ازپشت بسته

تلافی کن تا بشینه سرجاش

مثلا تویک مهمونی بگو بخند فراموش کن ک شوهرداری محلش نکن بزار بفهمه بی تفاوتی چقد بده

خانواده شوهرمن راحتن یعنی سرشون لخته و باهم دست میدن من دفعه اولی ک دیدم شوهرم با دخترعمش دست میده ن ...

کاش اینم میفهمید تکرار نمیکرد کسی ک زندگیشو دوس داشته باشا این ک چیزی نیس میتونه انجام نده

الان مردی ک میدونه زنش خوشش نمیاد بره با اون خانومی ک قبلا رابطه عاطفی داشته دست بده برقصه و اینا در ...

نخیر اکیدا ممنوعه من که پست هارو نخوندم من روی عنوان نوشتم منی که به زنم گفتم لباس پوشیده انتخاب کن بنظرتون میتونم اجازه به زنم بدم با مرد دیگه برقصه خودم میتونم برم با زن دیگه برقصم با خواهرم هم نمیرقصم اگه قراره که استانداردهای من باشه تو زندگی به قدری اصول درش رعایت شد ه و برلی هر موردی یک الگو از خودم دارم همه هم جواب داده براتون مینویسم من اصلا اعتقاد به روسری ندارم اعتقاد به چادر ندارم من خودم تو موقعیت کاملا مذهبی تربیت شدم بلحاط محلی نوجوانی و جوانیم ولی خانوادگی متعادل بودیم درست سالهای حساس زندگیم یه بچه مذهبی بودم و بخش اخلاقی زندگیمو مرهون مسجدم هستم