2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر فامیلمون بازرگانی تهران قبول شد بابام گفت رشته بدرد بخوری نیست راست میگه بنظرت

گمشو برو درس بخون

(خودت گفتی)

با شيخ از شراب حكايت مكن كه شيخ تا خون خلق هست ننوشد شراب را...ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

تا جایی که میدونم از همه رشته ها میشه رفت

با شيخ از شراب حكايت مكن كه شيخ تا خون خلق هست ننوشد شراب را...ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا

دختر فامیلمون بازرگانی تهران قبول شد بابام گفت رشته بدرد بخوری نیست راست میگه بنظرت

گمشو برو درستو بخون

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

هر رشته ای شما بخونی، باید واستون کاربردی باشه

چون دانشگاه بیشتر تئوری هست

پس برای هر رشته ای بهتره، دوره های آموزشی غیر از کلاس های دانشگاه شرکت کنید و مهارتهاتون رو برای بازار کار، افزایش بدید

قصد توهین نداشتم ک فقط گفتم بعد گرفتن مدرک بعضیا بیکار میشن

نه عزیزم میدونم چی میگی

ولی اونی که بخواد یه شغلی داشته باشه خودشو به آب و آتیش میزنه و از آبیاری گیاهان دریایی هم به جاهای خوبی میرسه

🩷🎀

نه تو تاپیک قبلیم یکی بود میگفت بازرگان بین المللن و راضی بودن