n_z_r مدیر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 202 عنوان بازرگاني | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست به نظرتون تو دبیرستان حسابداری یا کامپیوتر بخونم میتونم تو دانشگاه مدیریت بازرگانی بخونم؟ چی بخونم که ب مدیریت بازرگانی نزدیکتر شم ؟ دیروز | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
n_z_r مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 202 من انسانی میخوندم الان مدیریت بازرگانی میخونم دانشجویین؟ ریاضیاتش سنگینه؟
n_z_r مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 202 تا جایی که میدونم از همه رشته ها میشه رفت عزیزم شما هم بازرگاني خوندین؟
niloo_banu عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 147 عزیزم شما هم بازرگاني خوندین؟ نه عزیزممن کنکوریمیکی از دوستام انسانیه و این رشته رو میخونهاز طرفی ی همکلاسی دارم که هدفش این رشتست (تجربی)فکر کنم اصطلاحش "میان رشته ای" یا "رشته های شناور" باشهاینجور رشته ها از هر رشته دبیرستانی ای دانشجو قبول میکنن
n_z_r مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 202 نه عزیزممن کنکوریمیکی از دوستام انسانیه و این رشته رو میخونهاز طرفی ی همکلاسی دارم که هدفش این رشتست ... واقعیتش خودم میخواستم کامپیوتر بخونم بعدش یا مترجمی و یا مدیریت بازرگانی اما نمیدونم کامپیوتر بخونم یا حسابداری🤕
niloo_banu عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 147 واقعیتش خودم میخواستم کامپیوتر بخونم بعدش یا مترجمی و یا مدیریت بازرگانی اما نمیدونم کامپیوتر بخونم ... مترجمی و مدیریت بازرگانی جفتشون متعلق به رشته دبیرستانی خاصی نیستن.
n_z_r مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 202 مترجمی و مدیریت بازرگانی جفتشون متعلق به رشته دبیرستانی خاصی نیستن. بله درجریانم به خاطر همینه که میخوام برم هنرستان یه چیزی بخونم بعدش یکی از این دوتا رو انتخاب کنم
2000tiredgirl عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3194 دانشجویین؟ ریاضیاتش سنگینه؟ بلهبستگی داره از چه رشته ای بریواسه منی که انسانی بودم بله خیلی سنگینهولی واسه تجربیا و ریاضیا نه 🩷🎀
n_z_r مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 202 بلهبستگی داره از چه رشته ای بریواسه منی که انسانی بودم بله خیلی سنگینهولی واسه تجربیا و ریاضیا نه واای پس برا منی ک میخوام از هنرستان برم سختتره؟
2000tiredgirl عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3194 واای پس برا منی ک میخوام از هنرستان برم سختتره؟ آخهببین عین مدرسه نیست کهتوی کلاس استاد خوب تدریس میکنه، از همکلاسی ها میتونی کمک بگیری ، استاد ارفاق میکنه، میتونی زور بزنی ۹ بگیری یکی دو نمره هم از استاد بگیری(البته با زبون خوش، مثلا ازش بپرسی چه کارهایی میتونی بکنی که نمرت زیاد بشه) 🩷🎀
n_z_r مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 202 آخهببین عین مدرسه نیست کهتوی کلاس استاد خوب تدریس میکنه، از همکلاسی ها میتونی کمک بگیری ، استاد ارفا ... ممنونم از توضیحاتت🌹
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 9595 عزیزم شما بازرگانی خوندین؟ نه همکار حسابدار زیاد دارمدروس مشترک حسابداری و مدیریت زیادولی بازرگانی و کامپیوتر خیلی متفاوت هست اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم