hastiwithu مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 35 عنوان فشیال 113 بازدید | 18 پست سلام🤍بچه ها من پوستم چربه مستعد جوشهزمان پریود،شیو صورت،حتی اصلاح صورت و...همش باعث جوش میشه و منم همش درگیر جوشمفشیال کمک میکنه؟ی پاکسازی عمیقی بشه باعث میشه پوستم بهتر شه؟کسی تجربه داره با پوست چرب فشیال کرده باشه؟ از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن. 1404/11/23 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hastiwithu مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 35 بدتر میکنه شما انجام دادی؟ از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن.
hastiwithu مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 35 آره مراقبت کردی بعدش؟ از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن.
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6728 صورت منم دقیقااا هر کی من و میبینه میگه چقدر جوش زدی من مشکل هورمونی هم دارم نمیدونم برم یا نه بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
دختر_قوی1 عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 365 مراقبت کردی بعدش؟ آره هر چی گفت انجام دادم ولی بدتر شد ۶ جلسه رفتم
hastiwithu مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 35 صورت منم دقیقااا هر کی من و میبینه میگه چقدر جوش زدی من مشکل هورمونی هم دارم نمیدونم برم یا نه خب شما باید هورمونارو بری دکتر اوکی کنیمن از بلوغ و حساسیت پوستمه از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن.
hastiwithu مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 35 آره هر چی گفت انجام دادم ولی بدتر شد ۶ جلسه رفتم وای پس چیکار کنم از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن.
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6728 خب شما باید هورمونارو بری دکتر اوکی کنیمن از بلوغ و حساسیت پوستمه درست نمیشه گفتم برم فیشیاال شاید اوکی بشه بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
دختر_قوی1 عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 365 وای پس چیکار کنم والا من ۸ ساله چارشو پیدا نکردم یکم بیخیال شدم الان یکم خوب شده ولی خب هنوزم هست
hastiwithu مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 35 درست نمیشه گفتم برم فیشیاال شاید اوکی بشه اره منم دو دلمریسکیه از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن.
hastiwithu مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 35 والا من ۸ ساله چارشو پیدا نکردم یکم بیخیال شدم الان یکم خوب شده ولی خب هنوزم هست چند سالته ؟ از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن.
hastiwithu مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 35 ۲۱ هعیییی خواهرواسه من اب خوردن یکم تاثیر داشته از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن.