hastiwithu مدیر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 35 عنوان فشیال | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست سلام🤍بچه ها من پوستم چربه مستعد جوشهزمان پریود،شیو صورت،حتی اصلاح صورت و...همش باعث جوش میشه و منم همش درگیر جوشمفشیال کمک میکنه؟ی پاکسازی عمیقی بشه باعث میشه پوستم بهتر شه؟کسی تجربه داره با پوست چرب فشیال کرده باشه؟ از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن. 1404/11/23 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6729 اره منم دو دلمریسکیه همون دیگ کلی هزینه فیشیال بدیم کلی هزینه ی مراقب پوستی بعدش جواب نده واقعا ادم بهش فشار میاد بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
دختر_قوی1 عضویت: 1404/10/21 تعداد پست: 365 هعیییی خواهرواسه من اب خوردن یکم تاثیر داشته ادامه بدیم ببینیم به کجا میتونیم برسیم من که خودم ناامید شدم ازش😅
hastiwithu مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 35 همون دیگ کلی هزینه فیشیال بدیم کلی هزینه ی مراقب پوستی بعدش جواب نده واقعا ادم بهش فشار میاد اخه من واقعا بنظرم ی پاکسازی عمیق باسد داشته باشم اول تا پوستم شفاف بشههمینه که مشکله دیگه،تحریک بشه پوستت بدتر میشهکسیو نمیشناسی نتیجه گرفته باشه ؟ از نظر دیکتاتور مردم دو دسته ان...اونایی که باید گول بخورن و اونایی که باید«گلوله»بخورن.
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6729 اخه من واقعا بنظرم ی پاکسازی عمیق باسد داشته باشم اول تا پوستم شفاف بشههمینه که مشکله دیگه،تحریک بشه ... نه ولی حس میکنم به قول شما تحریک میشه بد تر بشه بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔