نخبهههه مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 91 عنوان تناسخ 34 بازدید | 5 پست آیت شما به تناسخ و زندگی گذشته اعتقاد دارید چه فکت هایی درموردش خوندید؟ دیروز | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_hour عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 878 اعتقاد کامل که نمیشه گفت ولی آره تقریبا قبولش دارم، در ذهنم میگنجه، فکت یا چیز منطقی هم دربارش نخوندم در حد فکره ما یادمون نمیره..
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 11383 دارم .چون از بقیه نظریه ها منطقی تره .چندتا مستند دیدم که چندنفر زندگی قبلیشون یادشون بود و با سند و مدرک ثابت شد درسته نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!
نخبهههه مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 91 اعتقاد کامل که نمیشه گفت ولی آره تقریبا قبولش دارم، در ذهنم میگنجه، فکت یا چیز منطقی هم دربارش نخوند ... اها مرسی ممنون بابت نظرتون
نخبهههه مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 91 اعتقاد کامل که نمیشه گفت ولی آره تقریبا قبولش دارم، در ذهنم میگنجه، فکت یا چیز منطقی هم دربارش نخوند ... اها مرسی ممنون بابت نظرتون