نخبهههه مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 91 عنوان تناسخ 1 بازدید | 5 پست آیت شما به تناسخ و زندگی گذشته اعتقاد دارید چه فکت هایی درموردش خوندید؟ امروز | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blue_hour عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 830 اعتقاد کامل که نمیشه گفت ولی آره تقریبا قبولش دارم، در ذهنم میگنجه، فکت یا چیز منطقی هم دربارش نخوندم در حد فکره Think I'll miss you forever
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 11383 دارم .چون از بقیه نظریه ها منطقی تره .چندتا مستند دیدم که چندنفر زندگی قبلیشون یادشون بود و با سند و مدرک ثابت شد درسته نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!
نخبهههه مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 91 اعتقاد کامل که نمیشه گفت ولی آره تقریبا قبولش دارم، در ذهنم میگنجه، فکت یا چیز منطقی هم دربارش نخوند ... اها مرسی ممنون بابت نظرتون
نخبهههه مدیر استارتر عضویت: 1404/11/10 تعداد پست: 91 اعتقاد کامل که نمیشه گفت ولی آره تقریبا قبولش دارم، در ذهنم میگنجه، فکت یا چیز منطقی هم دربارش نخوند ... اها مرسی ممنون بابت نظرتون