2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

27 سالمه

کنکور بده برو دانشگاه

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

منظورت اینه که کنکور انسانی بدم

اره

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

یکم دیر نیست؟. البته خیلیا بیشتر از این میرن ولی نظام جدید و تاثیراتشو و اینا و قبول بشه واقعا سخت ش ...

تحصیل مهمه

معلم عربی من ۴۸سالشه تازه دبیر شده البته چهار ساله تدریس میکنه

برای کسی که انگیزه داشته باشه معلم شما الان که کنکور نداده الان خیلی سخت شده پذیرش

پس ما چی بگیم منم یکی دوسال دیگه کنکور دارم

مهم اینکه از الان تموم تلاش شو بکنه

2790
2778
2791
2779
2792