2789
رشته م انسانی بود دیپلم دارم

ادامه تحصیل بده برو معلمی

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

پس ما چی بگیم منم یکی دوسال دیگه کنکور دارم مهم اینکه از الان تموم تلاش شو بکنه

تو درسارو تو ذهنته مال قبلا نیستی که شرایط معدل برات بیاد سوابق تحصیلی هنوز نمیخوای اما این براش سخته البته بازم میگم مدرک تحصیلی خیلی مهمه درست میگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم رشته حسابداری خوبه؟؟؟ حسابدار بشم

آره خوبه

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

حسابداری بهتره یا حقوق؟؟؟

بستگی به خودت داره من حقوقو بیشتر میپسندم

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

رشته ی سختیه باید خوند وکالت بهتره یا معلمی؟؟؟

وکالت دوبار کنکور داره معلمی بخون بی دردسر تره