2777
2789
رشته م انسانی بود دیپلم دارم

ادامه تحصیل بده برو معلمی

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

پس ما چی بگیم منم یکی دوسال دیگه کنکور دارم مهم اینکه از الان تموم تلاش شو بکنه

تو درسارو تو ذهنته مال قبلا نیستی که شرایط معدل برات بیاد سوابق تحصیلی هنوز نمیخوای اما این براش سخته البته بازم میگم مدرک تحصیلی خیلی مهمه درست میگی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برم رشته حسابداری خوبه؟؟؟ حسابدار بشم

آره خوبه

میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗

حسابداری بهتره یا حقوق؟؟؟

بستگی به خودت داره من حقوقو بیشتر میپسندم

میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗

رشته ی سختیه باید خوند وکالت بهتره یا معلمی؟؟؟

وکالت دوبار کنکور داره معلمی بخون بی دردسر تره