دختر یکی از فامیلامون قاضی اجرای احکام دادگاهه،پریروز رفته زندان واسه بازدید میگفت از ۷۰۰ نفر زندانیش چهارصد و خورده ای تقاضای مرخصی واسه عید دادن اینم بهشون گفته موافقت نمیکنه با همشون ،دیروز بهش خبر دادن یکی از زندونیاش خودکشی کرده البته زود رسوندنش بیمارستان زنده مونده اینم رفته عیادتش بیمارستان و با تقاضای مرخصیش موافقت کرده
بعضیا چقدر شغلای سختی دارن،یه همکارم که چند ساله همکارمون شده میگفتمجری حکم بودم،شلاق میزدمخیلب روحی ...
یا خدا اصلا فکر نمیکردم همچین چیزی رو
کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم
بعضیا چقدر شغلای سختی دارن،یه همکارم که چند ساله همکارمون شده میگفتمجری حکم بودم،شلاق میزدمخیلب روحی ...
خاااک
اینم شغله!؟
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
یکیم خانمش دوستمه شوهرش مامور زندانه میگفت ما بجای خانواده مقتول روی کفششون میفتیم والتماس میکنیم که قصاص نکن ولی بعضیها قبول نمیکنن چون قتل فجیع انجام شده
به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس