2777
2789
عنوان

زندان

1 بازدید | 23 پست

دختر یکی از فامیلامون قاضی اجرای احکام دادگاهه،پریروز رفته زندان واسه بازدید میگفت از ۷۰۰ نفر زندانیش چهارصد و خورده ای تقاضای مرخصی واسه عید دادن اینم بهشون گفته موافقت نمیکنه با همشون ،دیروز بهش خبر دادن یکی از زندونیاش خودکشی کرده البته زود رسوندنش بیمارستان زنده مونده اینم رفته عیادتش بیمارستان و با تقاضای مرخصیش موافقت کرده

چه بد

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال پیش ، یکی از سربازها درخواست مرخصی میکنه ولی مافوقش قبول نمیکنه ، این هم شبونه میره در خونه ی مافوقش در میزنه تا در رو باز میکنه با گلوله مافوقش رو به قتل میرسونه بعد متوجه میشه طبقه رو اشتباهی رفته بوده و یکی دیگر رو کشته ، همونجا خودش رو هم با تیر میزنه

یعنی خانم شلاق میزده؟

اره میگفت چشمای زندانی ها رو میبستیم و حکم رو میخوندیم اول بعد اجراش میکردیم

میگفت وقتی اومدم تو این ارگان حقوقم تقریبا نصف شد ولی اوضاع روحیم ارووم تره

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
نه بابا به خانم اجازه نمیدن به آقا شلاق بزنه حتما نظارت میکرده

من راجع به جنسیت زندانیا چیزی نگفتم براتون و مایل به گفتنش هم نیستم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند