2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 26 پست
منم میکشم ولی بچه هام نمیدونن فقط همسرم میدونه اکثرا تو ماشین ک میرم بیرون میکشم

کم میکشی یا بچههات کوچیکم که نمیفهمن؟

همسرت چیزی نمیگه؟

و خدایی که به شدت کافیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی توی ماشین و خونه هم میکشی ؟ زیاد میکشی؟توی بارداری و شیردهی ترک کردی؟

من بعد از دوران شیردهی در واقع به طور همیشگی سیگار میکشم یعنی از قبل بود ولی بارداری که اصلا زمان شیر دهی هم خیلی کم مواقعی هم پیش میومد خیلی دیر به دیر با رعایت فاصله از پسرم بوده

ببین گلم نیکوتین ماده فعالی نیست بیشتر عادت هست تا وابستگی

برای همین ترک سیگار سخته چون ترک عادت سخته

نه نمی کشم..من جایی بوی سیگار بیاد از صد فرسخیش دور می شم...گلوم خارش پیدا می کنه بینیم خارش پیدا می کنه...اصلا روح و روانم می ریزه به هم..

اصلا برای ریه ها و دندونا خوب نیست چرا می کشید؟

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

من بچه ندارم هفته ای یکی دوبار سیگاریلو میکشم

میرم بیرون از شهر با دوچرخم

آمدم تا به تو آویزم لیک دیدم که تو آن شاخه ی بی برگی لیک دیدم که تو بر چهره ی امیدم خنده ی مرگی

من قبل بارداری هرچند وقت میکشیدم ؛بچه هام نمیدونن تو باغچه مینشستم میکشیدم ب هوای اب دادن ب درختا

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
کم میکشی یا بچههات کوچیکم که نمیفهمن؟همسرت چیزی نمیگه؟

معمولا روزی دو تا نخ اینا بعضی روزا کلا خونم نمیکشم بعضی روزا بیشتر.نه چیزی نمیگه خودش برام میخره به نظرم یه تصمیم شخصیه چون اونم خودش قلیون میکشه تفریحی.بچه بزرگم ۱۲سالشه کوچیکه ۷

آخرین بار دوسه هفته پیش بود

یه نخ از سیگار خواهرم کشیدم

دوست ندارم دهنم بو سیگار بده

دهن افراد سیگاری به بوی بدی میده

✍🏻منم باران دختر همیشه لباس عروس به تن☔🌧️🌬️رویایی66 ام خودمم.

منم میکشم ولی بچه هام نمیدونن فقط همسرم میدونه اکثرا تو ماشین ک میرم بیرون میکشم

بچه های خیلی تیز و باهوشن از سکناتت متوجه میشن

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

آخرین بار دوسه هفته پیش بود یه نخ از سیگار خواهرم کشیدم دوست ندارم دهنم بو سیگار بده دهن افراد سیگار ...

بوی خود سیگارو نمیده نه ؟

چون یکی از نزدیکانم مطمین نیستم میکشه یانه

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

بوی خود سیگارو نمیده نه ؟چون یکی از نزدیکانم مطمین نیستم میکشه یانه

نه بوی خود سیگار نیست

خیییییلی خیلی زننده تر

بوکه براون تو اولویت همین باعث شده سمتش نرم

✍🏻منم باران دختر همیشه لباس عروس به تن☔🌧️🌬️رویایی66 ام خودمم.