2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

322 بازدید | 43 پست

من بیدارم ، چون میترسم بخوابم و خواب ببینم :)

نخندید ها ، چن ماهه اینجور شدم...

خدایااااا ، تو رو به آخرین نماز و سجده فاطمه زهرا علیهاالسلام قسم میدم ، به دانه دانه اشک های امام حسن و امام حسین بعد حضرت زهرا قسم میدم ، به قلب از غم پر شده حضرت زینب به ام کلثوم بی نام و نشان قسم میدم.

خدایااااا ، لطفا به من رحم کن و به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و من کنارهم عمرطولانی باسلامتی و بندگی و رزق و عزت بده ، هر ۳ تامون یار امام زمان کن و

هر موقع خواستی ما ۳ تا رو در حالی که ازمون راضی هستی با هم دست در دست هم قبض روح کنه ببره بهشت

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

کاش خدا هم مادر داشت ، اون موقع میشد به مادرش قسم بدی

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از درد پاهام خوابم نمیبره عزیزم انشالله به حاجت هات برسی منم دعا کن

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

تا دیروقت مهمونی بودیم بیدار موندم سحری خوردم روزه قضا بگیرم

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
تا دیروقت مهمونی بودیم بیدار موندم سحری خوردم روزه قضا بگیرم

میشه برا منم دعا کنی تو متن تاپیک نوشتم.

اسمم آرزو

از درد پاهام خوابم نمیبره عزیزم انشالله به حاجت هات برسی منم دعا کن

صلوات فرستادم برات😘

برا شریفه خاتون دختر امام حسن صلوات بفرست...طبیب اهل بیت هستند.

با نامزدم بحثم شده خواب ندارم اینقد ک ب حرفاش فکر میکنم

چرا ؟

دوسش داری؟

صلوات فرستادم برات😘 برا شریفه خاتون دختر امام حسن صلوات بفرست...طبیب اهل بیت هستند.

مرسی عزیزم ❤️

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
میشه برا منم دعا کنی تو متن تاپیک نوشتم.اسمم آرزو

انشاالله هرچی از خدا میخوای به قدری ک به صلاحت هست و بهت آسیب نمیزنه به حق حضرت زهرا نصیبت بشه

ارامش روز و شب

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم