2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 43 پست
برات صلوات فرستادم....منم چن ماه بود که کاملا گذاشته بودم کنار...چون افسرده بودم.یهو ترس از دست دادن ...

حتما دعا میکنم ،منکه مادر ندارم ولی خدا برا شما نگه داره ،به مادرتم بگو برا یه دختر تنها که مادر نداره دعای عاقبت ب خیری و ازدواج خوب به زودی همراه آرامش کنه

دعا کنید خدا عزت دنیا و آخرت بده ،و تا مارو نبهشیده از دنیا نبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله خیلی سریع حاجت ببینی و مشکلت حل بشه

شما هم کنار عزیزانت شاد و سلامت باشید.

گرهاتون باز بشه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

میمیرم براش سر چیزای الکی ک اصلن الان فکر میکنم نمیدونم چرا بحث کردیم

صلوات فرستادم 🥰

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

حتما دعا میکنم ،منکه مادر ندارم ولی خدا برا شما نگه داره ،به مادرتم بگو برا یه دختر تنها که مادر ندا ...

عزیزم

من پدر ندارم...

روحشون شاد.

ان شاالله میگن ظهور نزدیکه...اون موقع از امام زمان کمک بخواه که خدا مادرت دوباره زنده کنه.

من آنقدر دعا میکنم تا به ظهور زنده بمونیم...

من و مامانم و داداشم فقط خدا رو داریم.

حتما دعا میکنم ،منکه مادر ندارم ولی خدا برا شما نگه داره ،به مادرتم بگو برا یه دختر تنها که مادر ندا ...

اسمت چیه گلم؟

برات صلوات فرستادم.

ی جوری خوشبخت بشی که شادیهات غم هات رو بشوره ببره

خیلی ناراحت شدم .💔

برا مامان شماست هم صلوات فرستادم.

اسمت چیه گلم؟برات صلوات فرستادم. ی جوری خوشبخت بشی که شادیهات غم هات رو بشوره ببره

قربونت برم ممنونم ،فاطمه هستم ،ممنونم واقعا

خدا پدر عزیزت رو رحمت کنه،من هرشب آرزو میکنم مامانیم برگرده

قربونت برم ممنونم ،فاطمه هستم ،ممنونم واقعا خدا پدر عزیزت رو رحمت کنه،من هرشب آرزو میکنم مامانیم برگ ...

دعای عهد و بحون و زیارت آل یس

خواستی زیارت عاشورا