2777
2789
خب چند ساله

من وقتی بیست سالم بود یه دوستم یه کلیپ بهم نشون داد موقعی که داشتم میدیدم خیلی نترسیدم بعدش تا چهار سال این طوری بودم تنها نمی تونستم چشم روی هم بزارم. ترس افتاده بود تو جونم شبا خواب نداشتم. احساس میکردم یکی تو اتاق هست یا میخواد پامو بگیره یا پشت سرمه. دوران بدی بود بعدش کم کم رفع شد.

حدس میزدم. اگه میخای کنترلش کنی سعی کن وسواس فکریتو کنترل کنی اگه حالت های پارانویا یا شکاکی هم داری ...

نمیتونم هی بیشتر و بیشتر میشه خسته شدم از خودم

هرچی بیشتر میگذره بدتر میشم

دلم میخواد خودکشی کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ندیدم بالا تختم حتی چند بار بیدارمم کرده

منم چیزی که میگی رو دیدم ولی نه تو بیداری 😐

تقریبا خیلیا دیگه هم دیدنش و من از خیلی قدیمیامون که سن و سال دارن شنیدم اونا هم دیدنش 😐 یه اسم خاص هم داره یادم نیست ولی قد بلند لباس سفید نمادشه

کاربر شورت بنفشم

من وقتی بیست سالم بود یه دوستم یه کلیپ بهم نشون داد موقعی که داشتم میدیدم خیلی نترسیدم بعدش تا چهار ...

من کلیپ و اینا ندیدم

الان نزدیکه ۱۰ ساله حس میکنم کسی کنارمه

حتی شده باهاش حرف بزنم

خستم کرده

منم چیزی که میگی رو دیدم ولی نه تو بیداری 😐تقریبا خیلیا دیگه هم دیدنش و من از خیلی قدیمیامون که سن ...

جوونه؟؟؟

چون اذیتم نمیکنه فقط وقتایی که میخابم میاد هی بیدارم میکنه و چون همش حسش میکنم میترسم

نمیتونم هی بیشتر و بیشتر میشه خسته شدم از خودم هرچی بیشتر میگذره بدتر میشم دلم میخواد خودکشی کنم

تا الان که علم ثابت کرده درمان داره.

پانیک هم میشی؟ حمله های پانیک بهت دست میده؟

تا الان که علم ثابت کرده درمان داره. پانیک هم میشی؟ حمله های پانیک بهت دست میده؟

نه فقط زیاد خودزنی میکنم و یه وقتهایی کنترلم از دست خودم خارج میشه که خودمم نمیشناسم

تو بیداری نه ولی وقتی گیج خوابم حس میکنم چیزی میگه هی صدا میاد که نمیفهمم و حس میکنم کنارم میخوابه

عزیزم چیزی که میگی من دارم و تحقیق کردم در موردش حتی اینجا تاپیک زدم این روتین خوابه اسمش نه جن

از هوش مصنوعی هم دلیل علمیشو پرسیدم و گفت این یه نوع روتین خواب شده برای تو که صدا هایی میشنوی بین خواب و بیداری

کاربر شورت بنفشم