2777
2789
عنوان

کاش یکی دیگه بودم

108 بازدید | 24 پست

از خودم از مشکلاتم دغدغه هام همه مشکلات زندگیم خسته شدم

دوست داشتم یکی دیگه باشم یکی که هیچ کدوم از آدم های الان زندگیم نمیشناختنم شروع جدید رابطه جدید با همشون

از خودم خسته شدم کلافه شدم واقعا موندم تا آخر عمر چطوری با خودم کنار بیام احساس میکنم اگه ی آدم دیگه بودم خدا هم دوستم داشت نه مثل الان که نگاهمم نمیکنه..

منم دقیقا تو شرایط تو هم خیلی اذیت شدم تاالان

ولی خیلی خودمو دوست دارم دلم نمیخواد یکی دیگه باشم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

مطمئنی نگاهت نمیکنه

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من خودمو دوست ندارم دیگه از دست خودم خسته شدم

خودتو دوست داشته باش تو خیلی قشنگی

اینکه زندگی باهات بد کرده دلیل نمیشه دوست داشتین نباشی

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
بله

اما من مطمئنم همین الان منتظر تو هست که بشینی باهاش حرف بزنی سبک شی

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اما من مطمئنم همین الان منتظر تو هست که بشینی باهاش حرف بزنی سبک شی

حرف زدن باهاش هیچ فایده ای نداره

خدا هم از دست صدای من از دست آرزو های من از دست خود من خسته شده دوست ندارم نه خودم اذیت کنم نه اون باهاش حرف بزنم

حرف زدن باهاش هیچ فایده ای نداره خدا هم از دست صدای من از دست آرزو های من از دست خود من خسته شده دوس ...

ناامیدی مال شیطونه از رحمت خدا نا امید نشو اصلا مشکلت چیه

ناامیدی مال شیطونه از رحمت خدا نا امید نشو اصلا مشکلت چیه

مشکلم خودمم

دوست ندارم بمیرم دوست دارم زندگی کنم ولی دوست ندارم دیگه خودم هم باشم

کاش یکی دیگه بودم از زندگی خودم خسته شدم

مشکلم خودممدوست ندارم بمیرم دوست دارم زندگی کنم ولی دوست ندارم دیگه خودم هم باشمکاش یکی دیگه بودم از ...

مطمئنی افسردگی نداری منم یه مدت افسردگی داشتم حالم از خودم بهم میخورد