2777
2789
عنوان

اولین سیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 37 پست
من یبار از پدرم بخاطر فحش دادنیبار از داییم به ناحق بخاطر کاری که بچش کرده بود زد تو صورتم من خیلی ز ...

بله منم به خاطر همین نمیتونم فراموش کنم چون حقم نبود واقعا اینکه حقت نباشه خیلی زجر اوره به خاطر کار نکرده مجازاتشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله منم به خاطر همین نمیتونم فراموش کنم چون حقم نبود واقعا اینکه حقت نباشه خیلی زجر اوره به خاطر کا ...

دقیقا من حتی از دامادشم متنفرم چون گفت عسل نمیخواست اینکارو انجام بده سایه بهش گفت🫠من کلا مبهوت بودم

خلاصه که نمیتونم حلال کنم اون کتکو

ای بابا کاش بگی ولی

جرئت ندارم اگه بگم مامانم کل خاندان پدریمو قتل عام میکنه و همچنین پدرم رو و بعدش دیگه نمیتونه به زندگی برگرده مامانم بارها گفته که اگه کسی به تو دست بزنه من میمیرم من دیوونه میشم مامانم مخصوصا الان که سنم داره بیشتر میشه هر روز روم حساس تر میشه میگه تو مثل گلی

با این حرف من زندگی پدر و مادرم به هم میریره همچنین منم به ارامش نمیرسم پس نگم بهتره شاید اگه یه روزی سی سالم شد یا بیشتر گفتم به مادرم به بابام اگه بگم دیگه تف نمیدازه تو صورتش ولی دست و پام بستس نمیتونم چیزی بگم

جرئت ندارم اگه بگم مامانم کل خاندان پدریمو قتل عام میکنه و همچنین پدرم رو و بعدش دیگه نمیتونه به زند ...

پس فراموش کن همین که خانواده ات اینقدر روت حساسن یعنی خوشبختی اونم ببخش

هیس!!!!🌚💔

پس فراموش کن همین که خانواده ات اینقدر روت حساسن یعنی خوشبختی اونم ببخش

بله خداروشکر خانواده ام خیلی خوبن و خداروشکر میکنم بابت داشتنشون فراموش نمیکنم ولی میسپارمش به خدا که جوابش رو بده چون چیزایی کهمن تو اون خونه تجربه کردم حق هیچ ادمی نبود که تجربه کنه اونی منی که بچه بودم

واقعا یسری تروماها تا ابد اثرشون میمونهامیدوارم دیگه هیچوقت هیچ فشار و دردیو متحمل نشی چون واقعا عذا ...

بله دقیقا

امیدوارم همچنین برای تو گلم انشالله کلی اتفاقای خوب بیاد تو زندگیت