hoda70m مدیر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 137 عنوان طلاق و جدایی | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 87 پست خانوما و اقایون ک جداشدین یا تو پروسه طلاقین بباین یکم صحبت کنید این پروسه روچجوری گذروندین خیلی روزای سختیو میگذرونم 1404/11/22 | 23:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgh6789 عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 51 😂😂 الهی بمیرن کاش شوهر منو تو این اعتراضا میزدنش میمرد اعلامیشو میدیدم نفس راحت میکشیدمولی میدونی ... دقیقا اینجور آدما واسه خودشون به به واسه بقیه اه اه آدما میرن سمت لیاقتشون. شک نکن بعدا میفهمه کیو از دست داده زمین هم گرده همچین بگرده بگرده ببینی اون حرفا که به تو زدن کارایی که باهات کردن دامادشون .عروسشون با اونا میکنه من یه چشم دیدم
hoda70m مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 137 میلیون ها نفر در سراسر دنیا به مشکل شما دچار شدن. اولش منتظر یک پیام و زنگی ازش. مدتی بعد کم رنگ م ... اخه ماذمشکلی نداشتیم دوست بودیم خیلی همدیگرو دوس داشتیم یهو زد زیرهمچی گفت نمیخام دیگه
hoda70m مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 137 دقیقا اینجور آدما واسه خودشون به به واسه بقیه اه اه آدما میرن سمت لیاقتشون. شک نکن بعدا میفهمه کیو ا ... انشالله خدا جای حق نشسته حقمونو بگیره من سر هیچو پوش زندگیم تباه شد
aeon عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 463 اخه ماذمشکلی نداشتیم دوست بودیم خیلی همدیگرو دوس داشتیم یهو زد زیرهمچی گفت نمیخام دیگه عقد یا نامزد نبودید یعنی؟. خب من در ریز جریان نیستم ولی خب چندین علت میتونه داشته باشه.
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4370 گوه خوردن پدرشونو دربیار کصافتا بااحساساتمون بازی میکنن تهشم میگن نمیخایم خدا لعنت کنه اینجور مردایی ... انشالله عذاب بکشن خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4370 عروسی کردی یا توعقد داری جدا میشی عروسی کردم😔 خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
hoda70m مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 137 عقد یا نامزد نبودید یعنی؟. خب من در ریز جریان نیستم ولی خب چندین علت میتونه داشته باشه. عقدم
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4370 مشخص نشده هنوز چجوری قسطی میکنن برا شما؟مهریه و نفقه درماه چقدر میشه حدودا؟ نه مشخص نشده هنوز بنا بدلایلی خیلی کش پیدا کرد واسه ماتا الان باید مشخص میشدوکیل عتیقه ها هم عتیقه درمیاد بخدا دقت کردین خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
aeon عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 463 ولی فردی که بعد از این مدت نمیاد حداقل توضیح بده چرا نمیخواد. خام هست. و اینکه دیگه شما را به هر علتی نمیخواد و احتمالا ایرادی از شما در ذهن خودش داره که اینقدر محکمه پسند نیست که بخواد حتی بیان کنه.
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4370 طزف منم ادم نیست بی اصل و نصبو ی مشت کلاه بردار کلاهبردار و جن بازکل ایل و طایفه دعا نویسن با جن های فرشته دوستن🤣 خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
hoda70m مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 137 عروسی کردم😔 خداحقمونو میگیره من ایمان دارم یروزی یجوری زمین بخورن که بگیم اخیشششش اون خدای مابود
aeon عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 463 زیاد دنبال چرایی اش نباش. چون ایشون اینقدر بی مسوولیت هستند که هر عیب شما هم در برابرش هیچی باشه. میگذره به هر حال. سخت. ولی حل میشه
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4370 نفرین نکن فقط بسپار بخدا بگو خودت دیدی چظلمی درحقم شدوزندگیموجهنم کرد خودت حقمو بگیر فقط با نفرین آروم میشم همه میگن نکن ولی نمیتونم نکنم خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
hoda70m مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 137 ولی فردی که بعد از این مدت نمیاد حداقل توضیح بده چرا نمیخواد. خام هست. و اینکه دیگه شما را به هر ع ... نمیدونم واقعا حتی خونوادشم این مدت نیومدن سراغی بگیرن من نمیدونم چرا یهو اینجوری شد خیلیییی سختهههه خیلیی
hoda70m مدیر استارتر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 137 زیاد دنبال چرایی اش نباش. چون ایشون اینقدر بی مسوولیت هستند که هر عیب شما هم در برابرش هیچی باشه. ... برامون دعاکنید حالمون خوب بشه استرس پدر منو دراورده رسما دارم ازبین میرم اینجوری بخاد پیش بره میمیرم واقعا جدی میگم ببینم نمیتونم دیگه مجبور میشم توافقی جداشم نه میتونم بخابم ن میتونم چیزی بخورم حتی اب گلوم بسته شده