2777
2789
😂😂 الهی بمیرن کاش شوهر منو تو این اعتراضا میزدنش میمرد اعلامیشو میدیدم نفس راحت میکشیدمولی میدونی ...

دقیقا اینجور آدما واسه خودشون به به واسه بقیه اه اه

آدما میرن سمت لیاقتشون. شک نکن بعدا میفهمه کیو از دست داده

زمین هم گرده همچین بگرده بگرده ببینی اون حرفا که به تو زدن کارایی که باهات کردن دامادشون .عروسشون با اونا میکنه

من یه چشم دیدم

میلیون ها نفر در سراسر دنیا به مشکل شما دچار شدن. اولش منتظر یک پیام و زنگی ازش. مدتی بعد کم رنگ م ...

اخه ماذمشکلی نداشتیم دوست بودیم خیلی همدیگرو دوس داشتیم یهو زد زیرهمچی گفت نمیخام دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا اینجور آدما واسه خودشون به به واسه بقیه اه اه آدما میرن سمت لیاقتشون. شک نکن بعدا میفهمه کیو ا ...

انشالله خدا جای حق نشسته حقمونو بگیره من سر هیچو پوش زندگیم تباه شد

اخه ماذمشکلی نداشتیم دوست بودیم خیلی همدیگرو دوس داشتیم یهو زد زیرهمچی گفت نمیخام دیگه

عقد یا نامزد نبودید یعنی؟. خب من در ریز جریان نیستم ولی خب چندین علت میتونه داشته باشه.

گوه خوردن پدرشونو دربیار کصافتا بااحساساتمون بازی میکنن تهشم میگن نمیخایم خدا لعنت کنه اینجور مردایی ...

انشالله عذاب بکشن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
مشخص نشده هنوز چجوری قسطی میکنن برا شما؟مهریه و نفقه درماه چقدر میشه حدودا؟

نه مشخص نشده هنوز بنا بدلایلی خیلی کش پیدا کرد واسه ما

تا الان باید مشخص میشد

وکیل عتیقه ها هم عتیقه درمیاد بخدا دقت کردین

ولی فردی که بعد از این مدت نمیاد حداقل توضیح بده چرا نمیخواد. خام هست. و اینکه دیگه شما را به هر علتی نمیخواد و احتمالا ایرادی از شما در ذهن خودش داره که اینقدر محکمه پسند نیست که بخواد حتی بیان کنه.

طزف منم ادم نیست بی اصل و نصبو ی مشت کلاه بردار

کلاهبردار و جن باز

کل ایل و طایفه دعا نویسن با جن های فرشته دوستن🤣

نفرین نکن فقط بسپار بخدا بگو خودت دیدی چظلمی درحقم شدوزندگیموجهنم کرد خودت حقمو بگیر

فقط با نفرین آروم میشم همه میگن نکن ولی نمیتونم نکنم

ولی فردی که بعد از این مدت نمیاد حداقل توضیح بده چرا نمیخواد. خام هست. و اینکه دیگه شما را به هر ع ...

نمیدونم واقعا حتی خونوادشم این مدت نیومدن سراغی بگیرن من نمیدونم چرا یهو اینجوری شد خیلیییی سختهههه خیلیی

زیاد دنبال چرایی اش نباش. چون ایشون اینقدر بی مسوولیت هستند که هر عیب شما هم در برابرش هیچی باشه. ...

برامون دعاکنید حالمون خوب بشه استرس پدر منو دراورده رسما دارم ازبین میرم اینجوری بخاد پیش بره میمیرم واقعا جدی میگم ببینم نمیتونم دیگه مجبور میشم توافقی جداشم نه میتونم بخابم ن میتونم چیزی بخورم حتی اب گلوم بسته شده