2777
2789
نمیدونم واقعا حتی خونوادشم این مدت نیومدن سراغی بگیرن من نمیدونم چرا یهو اینجوری شد خیلیییی سختهههه ...

با بد قومی در افتادی خلاصه. الان احساساتت اینقدر قوی هست که دنبال ایراد تو خودت میگردی. ولی میتونن زنگ بزنن حداقل چیزی بگن. این چند وقته هم نیان شما عزاداری هاتا کردی دیگه اونوقت شما بیخیالش میشی اگر اش دهن سوزی نباشند. خیر هست به هر حال

فقط با نفرین آروم میشم همه میگن نکن ولی نمیتونم نکنم

اخه میگن نفرین دوسر داره ب خودتم میگیره عزیزم بسپارخدا بگو جوری حقمو بگیر روزی ۱۰۰باربگم شکرت خدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برامون دعاکنید حالمون خوب بشه استرس پدر منو دراورده رسما دارم ازبین میرم اینجوری بخاد پیش بره میمیرم ...

شنیده بودی زمان همه چی را حل میکنه؟ اینجا متوجه خواهی شد. نگران نباش. هر روز ازش دورتر میشی بدون اینکه متوجه باشی. این کار احتمالا پایانی ندارد. شخصیت خودت را حفظ کن.

با بد قومی در افتادی خلاصه. الان احساساتت اینقدر قوی هست که دنبال ایراد تو خودت میگردی. ولی میتونن ...

من نه خودمو سرزنش نمیکنم فقط میگم چراخدا من ک بدنبوذم و تالا بدهیچکیو نخاستم چراباید زندگیم اینجوذی بشه

قوم بد نگو بگو قوم الظالمین انقدر ادمای کصافتی هستند

دقیقا اینجور آدما واسه خودشون به به واسه بقیه اه اه آدما میرن سمت لیاقتشون. شک نکن بعدا میفهمه کیو ا ...

ببین طرف مادرشوهر خودشو یه روزم آدم حساب نکرده بخاطر مادرشوهره فرار کرده ۸۰۰ متر اونور تر داره زندگی میکنه نه مادرشوهر میدونن چیه نه خواهرشوهر حتی شوهراشونم مادر خواهراشونو نمیشناسن

بعد میان ببخشید خیلی ببخشید میرن تو باسن من بیرونم نمیان فقط مثله سگ هی هاپ هاپ میکردن خب اگه خواهرشوهر اَخ پیفه واسه منم اخه

هر چی واسه خودت نمیخوای برا بقیه هم نخوا

مثلا تو الان خیلی خوبی؟ خیلی خوشحالم صورت عنتو میبینم آخه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
خداحقمونو میگیره من ایمان دارم یروزی یجوری زمین بخورن که بگیم اخیشششش اون خدای مابود

واسه من غریبس حتی همشهری هم نیست صداش بهم فک نکنم برسه

اخه میگن نفرین دوسر داره ب خودتم میگیره عزیزم بسپارخدا بگو جوری حقمو بگیر روزی ۱۰۰باربگم شکرت خدا

آخه آتیش میگیرم پشت سرم حرف میزنن نمیتونم😭

سخته 😭😭😭😭😭😭بخدا سختههههه

سخت تر زمانی بود که هی برمیگشت بازی روانی ات میداد. این حالت خوبش هست. ولی بهت بگم عواقبش بسیار بد هست. اگر خانواده ازت حمایت روانی نکنه. یا پیشینه خانوادگی ات هم پر از اینجور احساسات منفی باشه. اگر نه جمع میشه همه چی. نگران نباشششش. سختیش اینقدر زیاد هست که وانیه به وانیه منتظر تماسی ازش.

برامون دعاکنید حالمون خوب بشه استرس پدر منو دراورده رسما دارم ازبین میرم اینجوری بخاد پیش بره میمیرم ...

امان از پیامک عدل ایران

وقتی اسمش میاد تو صفحه گوشیم تموم بدنم میلرزه

ولی من همشهریه هم مادر خاهرشو برم بیرون میبینم اینقد که ولگردن

اینم بده ها ولی

امروز یکی تاپیک زده بود شوهر سابقم ۶ ماه بعد طلاق، ازدواج کرده همه میان میگن شنیدی شنیدی🥲

اینم بده ها ولیامروز یکی تاپیک زده بود شوهر سابقم ۶ ماه بعد طلاق، ازدواج کرده همه میان میگن شنیدی شن ...

چقد سخته نمیتونم اون لحظه خودمو تصور کنم ولی خب 🥲خدا واسه کسی نیاره...

منم از استرس خندم میگیره🤣

من یساعت به خودم نمیام فقط میلرزم

دیدم دارم تلف میشم نوبت روانپزشک گرفتم قرص مصرف میکنم الان بهترم

ولی بازم کم و بیش میلرزم عصبانی میشم

کلا عصبانیتم کنترل نمیشه البته حق دارم هر کی با این خانواده وصلت میکرد عصبی میشد