2777
2789
روندش مشخصه دیگه قسط بندی میشه براساس حقوقش و اگه تو عقد هستید میتونید تمکین نکنید و نفقه هم نگیرید ...

تو عقد نیستم دعوای تمکین هم رد شد و رای رو گرفتم

نداشت کی گفت زن بگیره مجبور میکنم بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا یه هیچی نداریه که نگوپولاش همش بصورت چکه کار و درآمدش عالی بودا ولی فقط یه ماشین قراضه دارهف ...

مشخص نشده هنوز چجوری قسطی میکنن برا شما؟مهریه و نفقه درماه چقدر میشه حدودا؟

عالیه که. واقعا راحت ترین موقعیت جدایی هست. همین که بدونید این روزهای سخت دائمی نیست. همینمکه پیگی ...

اصلا نای اینم ندارم ا جام پاشم یا به کارای روزمرم برسم چجوری میتونم مشغله خودمو سرگرم کنم اینکه یکی یهو بیاد بگه نمیخامت دیگه خیلی سخته

چجوری تمکین رد شد و نتونست؟

با هزار تا دلیل ولی خب رای دادگاه اول رو گرفت هم خونه اماده هم وسیله اینا ولی من اعتراض زدم مشکل اعصاب روان داشت تتو .خودزنی اینا که تمکین رد شد ولی چند ماه طول کشید

پس طرف دعوای تو هم عینننن منه پول سکه منو ریخته حساب دادگاه میگه باشه از خودت بیا توافقی از خیر پول ...

😂😂 الهی بمیرن

کاش شوهر منو تو این اعتراضا میزدنش میمرد اعلامیشو میدیدم نفس راحت میکشیدم

ولی میدونی مرگ نعمته این باید از جونش بکشه زجر بکشه خون بالا بیاره

همیشه نفرینش میکنم تا آخر عمرم نمیبخشمش

انشالله سیاه خواهر و خواهرزاده عزیزشو بپوشه همونایی که انتخابشون کرد همونایی که با دخالتاشون خونه خرابم کردن

حالا فک کن حق و حقوقمونو کامل دادن اصلا همه ۱۰۰ تا دونه سکه رو بدن صورت جلسه پاک میشه؟ شکستمون پاک میشه

الهی درد بی درمون بگیری آخه من چم بود دم به دیقه ازم ایراد میگرفتی توهین و تحقیر میکردی بخدا همش با حرفاش میزد تو سرم اعتمادبنفسمو گرفت کامل

اون روز به عکسام نگا میکنم میگم خدایا آخه از چیه من ایراد گرفت خواهرای خودش سیاه سوخته بودن نمیمالیدن سگ تو روشون نگا نمیکرد حتی با آرایشم نگا نمیکرد بخدا

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اصلا نای اینم ندارم ا جام پاشم یا به کارای روزمرم برسم چجوری میتونم مشغله خودمو سرگرم کنم اینکه یکی ...

میلیون ها نفر در سراسر دنیا به مشکل شما دچار شدن. اولش منتظر یک پیام و زنگی ازش. مدتی بعد کم رنگ میشه و نهایتا رنگ میبازه. و حتی اگر برگرده دیگه شما نمیخوای. به این مرحله هم خواهی رسید. زمان طوری حل کنه که حیرت کنی. ولی میتونی احساسات هر روزت را روی کاغذ بنویسی. بهت کمک میکنه. شما در مرحله مواجهه با خبر مرگ هستی. روز کفن و دفن به زودی فرا میرسه. پس اروم باش و بذار مسیر طبیعی طی بشه. سخت هست. به گونه ای که پوستت کنده میشه. ولی درست میشه همه چی

😂😂 الهی بمیرن کاش شوهر منو تو این اعتراضا میزدنش میمرد اعلامیشو میدیدم نفس راحت میکشیدمولی میدونی ...

نفرین نکن فقط بسپار بخدا بگو خودت دیدی چظلمی درحقم شدوزندگیموجهنم کرد خودت حقمو بگیر