2777
2789
عنوان

فیلم وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست
آرررره

خسرو به داوود شک میکنه با یارو مرده که تهدیدشون میکنه همدسته

میگه اگه همدست نباشی بی نیازت میکنم هر چی بخوای بهت میدم

و داوود میره سر قرار بخاطر اینکه لو نره با اون پسره همدسته رفیقشو میکشه😭 و پنت هاوس جایزه میگیره

قاتل عفونت های باکتریایی

خبخسرو به داوود اشرف شک کردگفت کار توئه ک یکی اینجوری از ما خبر داره و میخواد اخاذی کنه و گردن داوود ...

پشمام

داوود عجب وزه شده

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسرو به داوود شک میکنه با یارو مرده که تهدیدشون میکنه همدستهمیگه اگه همدست نباشی بی نیازت میکنم هر چ ...

داوود عجب آدم مزخرفی داره میشه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
پشمام داوود عجب وزه شده

برگای رفیق دیگه ی داوود (سلیم ) از بدجنسی داوود ریخته بود

.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...

هومن صیدی عالیه خیلی باهوشه

اره واقعا

.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...

داوود عجب آدم مزخرفی داره میشه

اون پسره وقتی پولارو دید خیلی خوشحال شد داوود رو بغل کرد گفت یک سومش برای من کافیه🥺😭

قرار بود ادمای خسرو بیان اون پسره رو بگیرن اگه داوود دوستشو نمیکشت میگرفتن و به حرفش میاوردن و هر دو رو میکشتن یعنی بد شرایطی بود فقط باید خودت ببینی

قاتل عفونت های باکتریایی

اون پسره وقتی پولارو دید خیلی خوشحال شد داوود رو بغل کرد گفت یک سومش برای من کافیه🥺😭قرار بود ادمای ...

آخی بیچاره...

برگای رفیق دیگه ی داوود (سلیم ) از بدجنسی داوود ریخته بود

من از سلیم خوشم میاد

درسته معتاد بوده ولی مرامش از این داوود نخاله خیلی بیشتره

ولی سلیم عجب رفیقیه🥲

چقدم طبیعی بازی میکنه

من از سلیم خوشم میاد درسته معتاد بوده ولی مرامش از این داوود نخاله خیلی بیشتره

دقیقا